kumsallavin Merhaba kızlar 51 günlük bebegim dünden beri çok huzursuz sürekli dilini emiyo çıkarıyor dilinin üstü beyaz ablam pamukcuk olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olan war mi nasıl geçer
Hilalavccc kumsallavin Ilık suya karbonat koy canım ve bezle ağzının içini silmeye çalış. Benim doktorum böyle yap demişti ve arada emzirdikten sonra ağzı temizlensin diye çay kaşığıyla çok azıcık su veriyorum
Snp57asel kumsallavin ben hep çay kasigiyla su verdim pamukcuk olmasın diye anne sütünde veya mamada su var diyo doktorlar ama vermeyin diyorlar ama ben biraz olsun eskileri dinliyorum
oglumubeklerken kumsallavin kötü birşey değil geçer ama biberon kullanıyorsanız temizliğine çok dikkat et aynı şekilde emzigin temizliğine de. Emziriyorsan kendi memenin temizliği bile çok önemli. Kısa sürede geçer ama biraz canı aciyor olabilir şu an eğer pamukçuksa
Begonvil__ kumsallavin kötü birşey mi bilemem ama mama yada memeyi emmek istemeyebilir canı acıdığı için. Göğüs ucunu karbonatlı su ile temizleyebilirsin, biberon kullanıyorsanız temizliğine dikkat edin demişti doktor