ikiprensannesi_ Kızlar sarı akıntım var 27 gün oldu doğum yapalı akinti normalda çok kötü kokuyor akıntım neden olabilir her gün de pedimi değiştiriyorum koku beni çok rahatsız ediyor napmaliyim
momofege ikiprensannesi_ yaklaşık 45-50 gün sonra iyice azalıyor sonra tamamen kesiliyor o akıntı canım şuan yapabileceğin bir şey yok günlük ğed kullanabilirsin sık sık değiştir ama
edadm ikiprensannesi_ 23 gün oldu bende de aynı şekilde kanama durdu ama akıntı çok kötü ve kokuyor rahatsız oluyorum
Unicorn67 ikiprensannesi_ doktor bana fitil vermişti vajinadan kullanılıyor koku gitti 3 ay oldu doğum uapali hala akıntı var ama
mrvkrzz Enfeksiyon var bende de aynı durum doktorum fitil ve krem verdi 1 haftaya gideriyor kokuyu hemen
ikiprensannesi_ edadm ya ben gittim aslında kontrole koku vardı bu kadar ağır yoktu o zaman bende demedim geçer normal diye
edadm ikiprensannesi_ ben de doğumdan on gün sonra dikiş kontrolüne gitmiştim kanamam varken böyle rahatsız edici koku yoktu kanama bitti akıntıyla birlikte geldi bu koku :(