mzd Arkadaşlar merhaba kızım 15, aylık avent emzik kullanıyorduk bu zamana kadar 0 6 ayı. Şuan dişleri kasimaktan iki emziği de yirtmis degistircem ama 6 18 ucu daha büyükmüş tutmama ihtimali varmış 0 6 alsam mı acaba
Mervegok- mzd bence 6-18 alın benim oğlum altı aylıkken tuttu ve diğer emzik ağzına damağına küçük gelir bebekler herşeyi ağzına sokuyor allah korusun bir doktordan duymuştum küçük emzik vermiş bi aile ağzına sokmuş parçalamış siz ayına uygun alın
ayseasel1 mzd merhaba ben avent emzik satıyorum evet uçları bir tık daha büyük oluyor ve bebege göre değişir. Kızım 28 aylık ve hala 0 6 ay kullanmak istiyor,
ayseasel1 mzd hatta şöyle deyim bir tikta bu bahsettiğiniz olaya istinaden ucu guclendiriliyor amaaa ayda 3 defa 18 ay üzeri emzik sattığım müşterim oluyor disledigi için
mzd nvysl uygun da değil ki iadesi de olmaz sanırım internetten alsam 😀 onuda göze alamıyorum 0 6 ay alsam tekrardan zararı olur mu gece uyurken alıyor emziği bir tek
mzd ayseasel1 muhtemelen benim kızım da 0 6 kullanacak güvenip alamıyorum 6 18 ay almam lazım aslında 😞