Benanneoldum_ eymenin_annesi34 l Sen onu dinleme tadimdan devam et sevmeyeceğini dusunsen bile teklif et belki yer bide yoğurt pürüzsüz havuç öyle değil sonuçta ilk kez katı gıdaya geçti çok normal reddetmez merak etme
Nisanurayten eymenin_annesi34 yoğurtla karıştırın pirinc koyun zeytinyağı koyun öyle severler direk havuç çok zor ilk tadım yaptırın sıkıntı olmazsa 2. Gün tadım yaptırıp sevdiği şeylerle karıştırın yoksa çok yavan olur
Nisanurayten eymenin_annesi34 alerji belli eder kendini anlarsınız yavaş yavaş tattirin bir sıkıntı olmaz inşallah
eymenin_annesi34 Nisanurayten bugünde patates vericem onuda mı buharda haşlıcam yoksa suda da olur mu
Annebebek7 yenianne01 çorba yaptım tuzsuz yemedi çok az kattım tuzu yedi tuz farkı diyoruz geçiyoruz 😀
yenianne01 Annebebek7 çünkü bebişşlerin damak zevkleri bizden daha iyi bence☺️ki tuzu doldurmuyoruz çok az yeterli vucudun herşeye ihtiyacı var Şuan bizler ölmemiz gerekti ozaman🫣 Büyüklerimiz hiç böyle kurallarla büyütmemiş bizleri ve daha sağlıklıyız bence
Sontvbukucu eymenin_annesi34 hayir besin reddi olmaz merak etmeyin bu şekilde ilerleyin yememesi ogurmesi hepsi normal alışmaya calisiyor. Cok sabirli olmaniz gereken bir süreç. Bu surecte sabredemeyenler icin ilerisi daha zor oluyor.
eymenin_annesi34 Sontvbukucu 4 . Gün bugün dün havuca başladı ama sanki bir yeri ağrır gibi ağlıyor ya anlayamıyorum yoğurtta değil havuçtan sonra çocuğuma bş haller oldu anlamadım 😒
Sontvbukucu eymenin_annesi34 havuc alerjik bir gida degil zaten cok zor yani havucla alakasi yoktur huysuzlugu tutmustur 😂
eymenin_annesi34 Sontvbukucu muz yemiştim o gün bir de belkide benden geçip gaz yapmış olabilir çünkü emzirirken hiç muz yememiştim 🤔😂