Hghghghghg öncesinde banyo yaptım sonra vücudumu tamamen kuruttum nemli kalmamasına özen göstermek gerekiyor sonra boyunda dahil olmak üzere boyundan aşağı tüm vücuduma sürdüm pomadı özellikle katlanma bölgelerine göğüs arası göğüs altı koltuk altı dirsekler ve kol içleri özel bölge dahil bacak araları popo vs vücudun heryerini kapladım ayaklar da dahil o şekilde bu arada çok kötü bir kokusu var ama uyuzun geçmesi için sabretmek gerekiyor bide kum gibi dökülen içinde kükürtler var o yüzden ben içime atlet giyinmistim atletimi pijamamin altına sokmuştum çoraplarımi pijamamin pacalarinin üstüne çekmiştim yani kapatmistim vücudumu pek dökülmesin diye bu arada elleri yıkadıkca tekrar sürmek gerekiyor veya tuvalete gidip taharet aldıktan sonra yikanilan bölgeye tekrar kremi sürmek gerekiyor bilginiz olsun 1. Gün saat akşam 9 da sürdüysem 2. Gün yine saat akşam 9 da kremi sürüyorum zaten bir kişiye 1 tüp pomad gidiyo yani toplam 3 tüp pomad almak gerekiyor 1 kişi için yine aynı yazdığım şeylere dikkat ederek günümü geçiriyorum yikanmıyorum 3. Gün tekrar sürüyorum aynı saatte pomadı ve yikanmıyorum ve yine aynı şeylere dikkat ediyorum bu arada kullanmadığınız çöpe atabileceğiniz bir yastık kılıfı ve çarşaf tercih edin ve yorgan kılıfı çünkü bulasinca ki bulasicaktir lekesi ve kokusu çok zor çıkıyor aynı şekilde kıyafetler için de geçerli kıyafetlerinizde de çok zor çıkıyor ve kokusu çok kötü uzun süre çıkmıyor 4. Gün artık duş alma günü 4. Gün uyanıp 1. Gün saat kaçta sürdüysek mesela 9 da mı o saatte duş aliyoruz duş alirken 3 gün üstümüzde pomad olduğu için önce pomadın kabasını vücudumuzdan güzelce sabunla lifleyerek çıkartıyoruz veya duş jeli fark etmez sonra vücudumuzu güzelce keseliyoruz çünkü ölü deri ve o ölü derideki ölü uyuzlari atmak için keseledikten sonra güzelce banyonuzu yapıp çıkarsınız ve yeni kıyafetler giyersiniz bu arada kum kum dökülücegi için 4. Günün sonunda herkes banyosunu yaptıktan sonra temizlemenizi öneririm evi ama dikkat edin mutlaka yemek yemeden önce ellerinizi yıkayın yemek yedikten sonra pomadı tekrar sürün ellerde kesinlikle kalması gerekiyor pomadın eğer bu dediğim yöntemle kullanırsanız %99 geçiçektir bizim dirençli uyuzumuzu geçirmişti umarım işinize yarar eğer yaparsanız ve olumlu sonuç alırsanız tekrar yazarsınız buraya beni etiketleyerek