mervemsiiiii Merhaba sevgili anneler 2 aylık oğluma uyku tulumu almayı düşünüyorum ama erken mi kullanmalı mıyım bilemiyorum Sizler kullanıyor musunuz marka ve tog belirtirseniz sevinirim Önerilerinizi bekliyorum
durununannitoskosu mervemsiiiii Instagramda zeymurkids’e diktirdim, çok kaliteli geldi gerçekten kızım 8 aylıktı aldığımda keşke daha önce alsaymisim dedim çok rahat etti
Annelikmaceram mervemsiiiii 3 aylıktı bebeğim kolları yorganın dışında olduğu için üşüyordu . 2.5 tog aldım yorgana gerek kalmadı sıcacık tutuyor 1 yaş aldım ama keşke 3 yaş falan alsaydım pişmanım seneye giyemez çünkü. Sadece ayaklatı açıkta kalıyor oraya battaniye seriyorum
minaela2023 mervemsiiiii e bebekten aldım 2.5 tog kızım 6 aylık 2 yaş aldım biraz büyük ama sıcacık tutuyor
Annelikmaceram mervemsiiiii ebebeğe baktım lcw baktım hem ebebek daha kaliteli hemde fiyatları aynıydı ebebekten aldım memnunum
pikachukiz53 mervemsiiiii 1 aylık kızıma kullanıyorum aşırı memnunum elleri ayakları sıcak olduğu için daha uzun vadeli uyuyor
pikachukiz53 munooo ben Instagram üzerinden bir sayfadan aldım uygunbebe diye welsoft kumaş 230 falan aldim
Kubraaybars mervemsiiiii bence değil ben 2 aylıkken 0-6 ay lcw den 1 tog aldım içine de askılı zıbın giydiriyorum ayağına çorap Oda ısısı 24-25 derece gayet sıcak tutuyor oğlum üzerini örttüğümde yırtıyor kendini sevmezdi o yüzden aldım iyi ki almışım hala kullanıyorum çok güzel yıkadığımda da sorun yaşamadım canım
pikachukiz53 Annelikmaceram evet sayfa öylesine önüme düşüp denedim guvenilir olması beni de şaşırttı ama aşırı güzel battaniye sermesem de olur ama gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını ne olur ne olmaz ortuyorum