busrasoycann Arkadaşlar bebeğim 5 ay 20 günlük… gece uykusuzları çok bölünüyor ve her uyandığında emmeden uyumuyor delireceğim ne yapmam lazım doktor gece beslemeyi 2 ye düşür dedi sma saat 3 ten sonra her saat başı uyanıyor ve emmek istiyor
Mihraa20 busrasoycann canım şimdi yaptın yaptın 6. Aydan sonra daha zor oluyor sana bunu 11. Aydan bilmiyorum her saat başı uyanıyorsa 1. Seçenek ya doymuyordur. Gece yatarken mama içir ya da doyurucu çorba ver. 2.Ci diş çıkartıyordur damakları kaşınıyordur memene sığmıyordur. 3. Seçenek ise seni benim kızım gibi emzik niyetine kullanıyordur uyku ya geri dalmak için her uyandığında meme verme sakin kalmaya çalış ayağa kalk ve salla kucağında pış pış yap saat tut 3 saatte bir emzir yoksa bir akışkanlık haline dönüyor
Beyzaveduru Emerek uyumaya alıştıysa her uyku döngüsünde ister. Benim bebiş de öyle. Gece sürekli uyanıyor
busrasoycann Mihraa20 yarın mama hazırlayıp öyle uyutacağım ve 3 saatte bir şeklinde besleme yapıcam bakalım tepkisi ne olacak
Beyzaveduru busrasoycann ağlatıyorlar diye ben iradeli kalamam diye almıyorum. Benim kızın ağlama huyu yoktur en fazla mızıl mızıl eder. Sabah nası olsa işe gidecek değilim diye en fazla 2 yıl sonuçta idare ederim diyorum ☺️