melegininannesi38 Kızlar bebeğim biberon ile mama yemiyo şimdide meme reddi var ayrıca sutum az olduğu halde diretiyolar emzir emzir diye bebeğim doyuyo olsa akşam yatmadan taktığım bez sabaha dolmamış olarak çıkartılır mi 3 aylik olacak 2 gün sonra gün içinde de sari çizgi de tamamen mavi olmjyo diretiyolqr mama vermeyecen vermeyecen diye sinir oluyorum ya
yokolmaz melegininannesi38 kimseyi umursama ,kendi istedgi yap ,kimseye yaranazsin ,kimsede seni anlamaz ,çocuğunu senden başka iyi dusunenede olmaz ,doğruyu yanlışı kndin yapa yapa ogren
Dryaanr melegininannesi38 bebeğin doymuyorsa mama vereceksin tabiki öyle şeymi olur açmı kalsın bebek bnm bebeğimde mamayla beslendi anne sütünü 3 ay içebildi yapacak bişey yok napalım sen dışardaki insanlara bakma herkes herşeyi çok biliyor o senn çocuğun herşeyin en iyisini sen bilirsin sen nasıl yapmak iatiyorsan öyle yap cnm
ugrakyagiz melegininannesi38 benimkide öyleydi mamaya yuklenmiyim dedim belki emer diye 2 aylıkken red başladı 6 aylikolucaz hala aynı mama veriyorum zorla olsa yediriyorum sutumde yetmiyor artık kimseye bakma sütun azsa mama ver
Seren-karan melegininannesi38 o hatayı ben yaptım sen yapma bana da eşim emzir emzir dedi başta kilo alımı flan iyiydi sonra sütüm yetmedi galiba eşimde mama verme taraftarı değildi ben anlıyordum ama eşlere anlatmak imkansız biz mamayı vermedik çocuğum kilo kaybı yaşadı sonra zor toparladık bu yüzden de meme reddi yaşadı tamamen bıraktı
melegininannesi38 yokolmaz canım zaten orası öyle de mqmayi alan kendis bi güvenç yok kendi başlarına mama verme verme diye diretiyolqr
melegininannesi38 Dryaanr canım doğru ama mamayi çalışıp alan kendisi almaz ise ne olacak ben mama almam diyo
melegininannesi38 ugrakyagiz verecem ama ne şekil verecem biberon istemiyo şırınga ile veriyorum ama eşim mamaya ben para vermem diyo sonunda kendilerinden sogutuyolar
Dryaanr melegininannesi38 eşinmi diyor bunu. Ay ne saçmalık ya aç kalsın o zaman bebek öyle şeymi olur
Esraesra08 melegininannesi38 bende ilk ayda sütümün yetmediğini düşündüğüm için mama verdim eşim diretiyordu sakın mama verme diye sütün yetiyo megerse gercekten yetiyormuş 40 ı çıkana kadar bebek doydugunu bilmedigi için sürekli emmek istiyormuş uyumayınca doymadıgını düşünüyordum 40 çıkana kadar annemde kaldık altlı üstlü oturuyoruz zaten mamayı annem aldı eşim geliyodu mesela ben bi sütümü sağayım deyip içeri geçiyordum mama yapıyodum biberonla süt diye veriyordum kocamın yanında şu an çok şükür bestlak damla kullanıyorum rezene falan içiyorum kesilmesinden korkuyorum ama sütüm olmasa mecbur mama veririm eşinin bilinçlenmesi lazım seninle öyle bir imkanın varsa mamayı süt diye ver onun önünde
ugrakyagiz melegininannesi38 aç mı kalsin çocuğu benimki şuan dış döneminde bir tanesi patladı o kadar zayifladiki azıcık kilosu vardı oda gitti zorla bende plastik biberon var onunla ağzını sıkıyorum yavaş yavaş yada kasikla
Dryaanr melegininannesi38 gidin eşinizi şikayet edin o zmn yapmasaymış çocuğu her çocuk annesini emecek diye bişey yok sütünüz kesilebilir e nolcak bu çocuk ne yiycek o zaman bezede para vermesin bu nasış bi düşünce çok sinirlendim gerçekten
shibalba melegininannesi38 3. Ay kontrolünde doktor yeterli kilo almadıysa mama tavsiye eder zaten, diyelimki bu ay iyi kilosu ama halaa doymuyor gibi sağlık ocağına gidip kilo takibi yaptırın, zaten orada belli olur Kilo alımı iyiyse mama vermezsiniz eğer düşükse eşiniz zaten ikna olur Sizin stresiniz azalınca inanın sütünüzde artar
melegininannesi38 Dryaanr salaklastilar iyice bebek olunca kayinvalidem de aynı eşimde sinir oluyorum artık
melegininannesi38 ugrakyagiz jste bende şırınga ile veriyorum da yarısı ağzına yarısı dışarı gidiyordu icmiyo işte çocuk ne zorluyorsun oluyo
Dryaanr melegininannesi38 o nasıl bi kafa anlamıyotum gerçekten babandan para iste kayonpederinden iste aç kalacak hali yok çocuğun bunuda eşine sçyle sen almazsan mama bende gidip sağdan soldan para istiycem de belki gururuna dokunur
Dryaanr melegininannesi38 bnm bebeğim biberon reddetti biz bir haftada 1,5 kilo mamayı çöpe attığımızı biliriz bizim canımız yokmuydu yeterki yesinde mamayı alırız dedik ne paralar verdik
ugrakyagiz melegininannesi38 bfazla sıkma azar azar şarkı soyleye söyleye ver anne olarak mecburuz sen ver ben sutsaklama kabı aldım biberonu kaapgida oluyor onla veriyorum ağzına sıkıyorum emdimi meme emmedimi mama ama yetmiyor mama veriyorum mecbur
melegininannesi38 Dryaanr ya oda yaptı yaomadi değil denenedigim mama kalmadı ondan sonra jstemiyo oda hip denedim evolvia denedim.aptamol denedim bebelac denedim sma denedim yolsa oda hic yapmamış değil şimdi sadece emzir jste yemiyo diyo
Dryaanr melegininannesi38 yani yapmak zorundayız sonuçta çocuklarımı aç bırakamayız ne yerse onu veriyoruz bizde