Anonim41 5 ay 7 günlük bebeğim uykuya inanılmaz direniyor. Uyutmaya çalışırken çok yoruluyorum ve sinirleniyorum. Sinirlendigim için üzülüyorum. Saçma sapan bir döngü içindeyim. İmdat!
Uykusuz-annee Anonim41 2.5 aylık bendede var yarım saat çabalarla uyutuyorum 5 dk içinde gazdan uyanıyor çok yoruldum bunaldim tek başıma bakıyorum gurbetteyim napicam bilmiyorum
YldzEfsun Anonim41 youtube da uyku müzikleri var deneyebilirsiniz. Hem bebekler için hem büyükler için uyku meditasyon müziği dinletiyorum ben o uykuya geçişi kolaylaştırıyor
DrkAyz aysuuyenihayat Benimki 7.5 aylık her gün aynı saatte uyutuyorum ama yok uyumuyor uyusada 15 dakika gündüzleri hiç uzun uykusu kalmadı gecede 1:10 da uyanıp 3:30 a kadar uyumadı gerçekten ne zaman düzene giricek @Anonim41 bende yoruldummmmm 😔
aysuuyenihayat mirac_ervaa her aydaki bebeğin uyku penceresi gün içinde ne kadar süre uyanık kalması gerektiği iki uyku arasının ne kadar olması gerektiği farklı. İnternete bebeğinizin ayını yazarak bakabilirsiniz
aysuuyenihayat aysuuyenihayat eğer ki uyuması gerektiği saatte uyumaz süresi uzarsa bebeklerde ters etki yapıyo hiç uyumuyolar. O sğreyi takip etmek gerekiyor. Ben her gün dakika dakika yazıyorum bebeğim ne zaman uyanmış ne zaman uyumuş
mirac_ervaa aysuuyenihayat oğlum 5 10 dakıka uyuyor en fazla uyandıktan sonra sürekli ağlıyor galiba uykuya alamadığı için bazen ayağımda sallıyorum bir saat bir buçuk saat uyusun dıye 3 buçuk aylık olduk ne gece uykumuz var ne gündüz