safhalisderin Merhaba arkadaşlar, bebeğim yüzü minik minik sivilcelerle kaplandı 1 aylığız, doktor süt alerjisi değil dedi ama bu günden güne artıyor. Başına gelen var mı ne zaman geçecek
Azram3523 safhalisderin genelde bebeklerin hepsinde olur diye biliyorum anne sütünün yaradıgını gösterir derler, benim kızımdada olmuştu şuan 2.5 aylık kendiliğinden gecti
Hazal-askin safhalisderin süt alerjisi yada değil demek için ben diyet yaptım 10 gün süt ürünü yemedim paketli gıda falan ama yinede geçmedi ondan sonra süt alerjisi değil dedi doktor bakıp da karar veremez yani çok benzer çünkü
Hazal-askin safhalisderin eğer süt alerjisi değilse bir aya geçer bize krem vermisti caresatin isimli pembe olanından o iyi gelmişti alevini alıyor sanki rahatlatıyordu.
Crnblt Benim bebeğimde de oldu isilik denildi bir dr öyle krem verdi daha da arttı başka dr gittik sür alerjisi dedi diyet verdi hafifledi ama geçmedi yumurtayı da kestik o zaman düzelmişti. 3 ay diyet yaptım düzeldi şükür
mavisimbebek33 Benim bildiğim kadarıyla onlara etlik deniliyor . Benim oğlumda da öyleydi ve burnunun üstünde de beyaz beyaz noktacıklar çıkıyordu. Etlik kilo aldığına dair bi göstergesi yani ama gene de bilemedim . Biz alerji gibi bir sorun yaşamadık. Umarım alerji değildir
geldefor Şuan aynı durum bende de var 1 aylıkken yüzünde çıkmaya başladı ve gün geçtikçe arttı kurudu bir doktor sivilce olduğunu söyledi başka bir doktor egzama olduğunu söyledi kafayı yicem krem verdi kremle yüzü düzeldi ama ben kremleri kullanırken süt ve süt ürünlerini tamamen kestim. Yüzü şuan normal yarın ilk kez yoğurt deniyeceğim bir kaşıkla başlayacağım eğer tepki vermezse vücudu bu şekilde alerji olup olmadığını anlamış olacağım tavsiyesi olan varsa lütfen yardım etsin