Merveges _ipekk18 ben oğluma kullanıyorum 3 yaşında sabah 10 damla akşam 10 damla şeklinde kullanıyorum ama doktorumuz 2 yaşından itibaren kullanılıyor demişti
Kayraaa59 _ipekk18 23 aylık bende 10 damla veriyorum canım doktorumuzun tavsiyesiyle. Hasta olduğunda günde iki kez, normalde bir kez veriyorum günde
_ipekk18 Merveges bize eczaneden almstk bir yaşından sonra kullanılıyor diye biliyorum kullanmıştık ozaman
Merveges Heymissbon çocuk doktorumuz ve alerji doktorumuz öyle önerdi bilemiyorum oğlumun birde bağışıklığı düşük kreşe gidiyro sık sık hastalaniyor udi yağını sürekli kullanıyorum umcayi hasta olduğu zamanlarda
_ipekk18 Heymissbon çok değil aslnda ben kilosu ne kadarda okadar damla doye biliyorum eczanede öyle demişti
Merveges Heymissbon doktorumuz önermişti bize internetten daha detaylı araştırabilirsiniz biz bağışıklığını arttırması için kullanıyoruz hastalık sürecini daha kısa yapıyor grip için
Merveges _ipekk18 bilemiyorum ama kullanma talimatındada 1 yaş üstü yazıyor doktora sorduğumda onermemisti küçük henüz demişti. Bende 2 yaştan sonra kullanmaya başlamıştım
Heymissbon _ipekk18 allah allah bana 3 damlayi gecmeyin dediler bende sasirdim hatta 3 damla ne ise yarayacak ki diye 😂 e vereyim bende o zaman bi 10 damla.falan