fizikcianne Kızlar bebeğim daha 3 günlük. Sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım. Bebeğimin doyduğunu.
Deringoll fizikcianne eğer sütün gelmediyse anca süt kanalların açılır çünkü daha yenisin benim 4 5 güne gelmişti bol bol sık sık emzir her saat başı emzirki süt kanalların açılsın ve sütün gelsinn şuan midesi çok küçük 3 4 kere emse bile doyar annesi :))
zezey19 fizikcianne ben de 5 günlük anneyim hemşire bana çişinden ve kakasından anlarsın dedi çiş ve kaka yapan bebek doyarmış ama daha bilen varsa ben de burda durayım :)
Annesininprensesi55 fizikcianne Gaz durumuna midesine bakın şişligine idrar yapma sıklığına ama şu da var ilk başlarda bebekler doydugunu anlamadığı için sürekli emmek ister o yüzden yarım saat bir saatte bir emzirin ilk bir ay sonra azar azar arttırın emzirme sıklığını
emelsahing fizikcianne emzirdikten sonra aglamiyorsa doyuyordur. Ve daha çok küçük 2 saatte bir emzirmelisin. Uyuyorsa mutlaka iyandirmalisin ki sarilik olmasin. Yada mama takviyesi de verebilirsin
Meyveliburln Günde 5-6 kere çiş yapıyorsa doymuş demektir ama çok küçük olduğu için emziriyorsan saatte bir memeye al uyuya kalabilir çünkü ne kadar emerse o kadar kar senin için hem sütte daha çok gelmeye başlar
Boygirlmomm fizikcianne @zezey19 ac olan bebek etinden et koparilmiscasina agliyo arkadaslar. Bebegim ilk dogdugunda geceleri hic susmadan agliyodu gaz falan degildi meger acmis. Sutum de vardi ama tutmakta zorlanmisti. Sonu hastanede sariliktan dolayi fototerapi almak olmustu. Size tavsiyem internette yazan o 3 saati dinlemeyin. Surekli emzirin. Uyandirin emzirin habire emzirin😄