ysmnzmra Merhaba güzel anneler 😍 5 aylık kızımın göğsünde hırıltısı var ve sürekli balgam ve kusmaları oluyor anlamadım gitti üşütür gibi kusması oluyor hırıltısı İÇİN doktora hemen götürmelimiyim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Selverclk ysmnzmra canım ben götürdüm.ayni kusuyordu sürekli hırıltı öksürük vardı doktor serum fizyolojik ile asist verdi balgamini söktürür rahat eder dedi iki defa kullandım açıldı çok rahatladı
GonulAyd ysmnzmra kesinlikle götürmelisiniz kendinizi düsünün ufack bir gripte bile ayakta durmaya zorlanıyoruz. Bebekler suanda burunlarından nefes aldıkları icin geceleri zorlanırlar. Ve balgam cigerlere kadar inebilir demisti doktorumuz. Hava vermisti bize gunlerce yaptık evde gecti sükür.
Ahadensar25 ysmnzmra götür canım havalar bozdu iyice hemen tedbirini al yoksa bronşit olma olasılıkları biraz fazla bebişlerin
Merveedd ysmnzmra kesinlikle götürün zaman kaybetmeden hemde çünkü ciğerlere inerse daha zor tedavi süreci olur şimdi balgam sökücü ve hava ile tedavi basit tedavi olabilir
esilesil ysmnzmra hemen doktora götür vakit kaybetme. Biz de 2 haftalık Ken yoğun bakımda kaldık ağır Bi süreç. Siz kolay atlatırsınız büyümüş artık. Ama ihmal etmeyin gidin