bebekandmom Resmen mahvoldum hiç bu kadar zorlanmamıştim bide üzerine aşı sorunu eklenince sizde durumlar nasıl kaç gün sürer böyle
bebekandmom saryamm yenianne01 Sadecesude Gerçekten bu kadar çok mu zorlayacak uyku düzeni olan bebemden eser yok durduğu yerde bağırıyor
HappyHazar saryamm yenianne01 bebekandmom bizde 4,5 aylığın atakmı değilmi anlamıyorum neler yapıyorlar mesela sizin bebekleriniz? Atak hesaplamaya baktığımda geçmiş atak haftası gözüküyor
yenianne01 bebekandmom ben anlamıyorum valla canımm 4 çoçuğum var oğlumda gördüm bunları atak olduğunu bile yeni okuyorum Benim oğlum sürekli ilgi ve şımartılıyor ondan sanırsam birazda diyorum diğer çoçuklarım büyük 13,10,8 doğal olarak ilgi yumağında
bebekandmom tubakaplan uykuya direniyor durduğu yerde birden bire bağırıyor gece uyuyan çocuktan eser yok dk başı kalkiyor mamasini gezerek içmek istiyor istiyor ki hiç oturmayayim hep ayakta gezdireyim HappyHazar
yenianne01 HappyHazar normal yaptığı rutinin dışında oluyor bu her bebeğe göre değişir mesala oğlumla sürekli ilgilenlsn huzurlu ve sorunsal durum yapmaz Ama bu atak haftasında sürekli ağlıyor hiç bişey mutlu etmiyor uykuya direnmezdi ama direniyor benim bebeğimde böyle sizinde bebeğinizde farklı olabilir
SemaKa HappyHazar aynı durum bendede var meme reddi yaşıyoruz resmen sanki bu çocuk gitti basja biri geldi
Sincapannesii bebekandmom 4 ay 27 günlük benim kızımda meme reddi bazen biberonu da sokmuyor ağzına uykuya direnme ne ararsan var bizde 🥺
Yekbarnes bebekandmom geçmiş olsun. 4. Ay atağı bizde 27 gün sürdü. Şuan 8. Ay atağında ama 4 bal şekermiiş mahvoldum 22 gündür