MeteKaan Zeynep97 indirmede namaz vakitleri diye var oradan ulasabilirsnz ezandn bir kac dakika önce hatirlatiyor.banada dua edin🤲💜😊
Synmannesi Zeynep97 namaz vakti indir her vakit ezan okuyor süre oku manalı sözler hadisler çıkıyor günlük su kadar saat kaldı diıoe çok iyi
Serpil51 Zeynep97 ezan vakti pro Ezandan on dk önce bildirim ayarla ezan vaktine de ezan sesi ayarlayabilirsin
betty3452 Mesaj değil de mesaj sesiyle hatırlatma yapan diyanetin namaz saati uygulaması var. Mesaj göndermiyor ama her gün bir ayet hadis vs üst bildirimde çıkıyor. Ozel günlerde hatırlatma ve kutlama tebrik bildirimi veriyor üstte.
Ruhikizim04 Semerkand var canım linkini atiyorum indir ayarlardan ne sehrini falan yap birde hatirlaticilari da duzelt bu kadar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semerkand.semerkandtakvimi
Serpil51 Forumunsultaniasude bende ezan vakti pro yazmıştım ama şimdi kontrol ettim vakitleri bir dakika yanlış gösteriyor bende ezan vakti diye başka uygulama var yeşil logolu cami var üstünde ondan baktım birde safariden baktım o doğru gösteriyor bu proda konumum seçiyorum ama ilçeyi değil il merkezine göre saat veriyor
Forumunsultaniasude Serpil51 şu ana kadar sıkıntı yaşamadım hep vaktinde ☺🙏 Teşekkür ederim olurda sorun yaşarsam dediğiniz uygulamayı da denerim.