busrasag Sarılık geçmesi için neler yaptınız ben bol emzirmeye çalışıyorum fakat vücuduna yayılıyor yine de
Sibellklksaoglu busrasag 3 ay sürdü sarılığı uzamış sarılık deniliyomuş doktorumuz oyle demişti. Sürekli emzirdim ama ebemizde geceleri mama verebilirsin demişti idrarla atılıyomuş galiba. Tabi ben biberona alışır emmez korkusuyla vermedim şuan keşke verseydim diyorum. Birde sarılık için bi ilaç varmış doktorumuz istersen verim ama bence gerek yok demişti sizde sorabilirsiniz
Sinem1925 busrasag benim kızımda 2 buçuk ay yaşadık sürekli emzirdim sütümde yetiyordu fakat bizde idrar yolu enfeksiyon çıktı bu yüzden sarılığı geçmedi emzirmelere geçmiyormuş uzamış sarılık denildi 8 gün hastanede antibiyotik tedavisi aldık tedavi ile birlikte çok şükür kalmadı 🙏🏼 şuan kaç aylık bebişiniz ve sizle eşinizde kan uyuşmazlığı var ise oda sarılığı etkiliyormuş
Ulucunannesi busrasag sarılıktan yoğun bakımda yattık. Uzayan sarılık olduk 17.5 değeriydi. 15 dk sağ meme , gaz cıkar -15 dk sol meme ,gaz cıkar +30 cc mama gaz cıkar. 2 saat ara ile. Cok uyuyorlar muhakkak uyandır. Çok geçmiş olsun 💐
busrasag Sibellklksaoglu anladım doymadığımı düşündüğüm zaman enjektörle veriyorum iki kez verdim iki kez de kustu demekki anne sütü ile doyuyor diye düşünüyorum ama yine de vermeyi deniyorum idrarla atacağı için
busrasag Sinem1925 bugün doktora götürdük benim de bebeğimde şdrar yolu enfeksiyonu çıktı çişini yaparken ve yapmadan hemen önce çok fena ağlıyor. Yarın kendi doktorumuz görecek onu bekliyoruz tedavi için. Sarılık için de yarın sonuç alacağız
adasahil busrasag bizde yeni atlattık saat başı emzir geceleri 2 saatte bir ve her emzirmede mutlaka bezine bak çiş kaka yaptıkça vücuttan gidecektir iletmeden önlem alın yoksa hiç uyanmaz ilerler
inan-472 busrasag su verin korktucu gelebilir ama cok işe yarıyor ayrıca böbrek tedavisi görüyoruz doktorumuz prof dr ve hic bir sakınca yok su vermekte günde 3-4 cay kaşığı kadar yeterli