Busratkgz Anneler hangi bebek bezi kullanıyorsunuz.hangi markadan memnunsunuz.ben sleepy kullanıyorum memnun değilim sızdırma yapıyor.
sezgitas Busratkgz bezinizin bedeni küçük olabilir mi? Ben de Sleepy kullanıyorum şu an, bazen beneğim çok ağlıyor diye tam cırtlarını kapatamıyorum aceleden ve o zaman sızdırdı evet ama başka sorun yaşamadım
Busratkgz fatosglr35 mavi paketmi sarı paketmi peki. ben 3 midi kullanıyorum da acaba molfixde kac kullanmam gerekli bez buyukmu kucukmu nasıl 😊😊
sezgitas Busratkgz molfix mavi pakette ıslaklık göstergesi var, onu da kullanıyorum ben. Yani hangisini uyguna yakalarsam onu alıyorum şu markalar arasından; goon/sleepy/molfix
sezgitas Busratkgz bir de Sleepy nin 2 nosu, molfix 1 noya göre küçük. Yani Sleepy de 3 kullanıyorsan molfix 2 işini görür
[silindi] Busratkgz 1 2 kere bende de oldu ama o zamanlar ishal ve hastaydı onun dışında hiç yaşamadım o sorunu
sezgitas Kardeşim baby turco dan memnundu, onu da denedim ama çok naylon bence diğer markalara göre. O yüzden onu hiç önermem. En çok goon dan memnun kaldım ben, bulamazsam diğerlerinden alıyorum ama Sleepy den de memnunum dediğim gibi
beyzacmvrc Busratkgz Molfix kullandim hep sonra bozdu diyenler oldu mavi goob aldım beğenmedim sonra sarı paket goon aldım efsane guzel bı bez yumuşacık sabaha kadar durduğu oluyo bazen hiç sizdirmiyo