Cly01 Kızlar bebeğim erkek 22 aylık Aralık sonunda 2 yasinda olacağız bebeğimin sadece kelimeleri var şuan. Anne baba anneanne dede aç ağaç elma vs tek tek yani cümle hiç yok acaba normal mi siz ne durumdasnz
metehaninannesiiii Cly01 benim oglumda 26 aylik 15 cumlesi var 2 li kelime konuşmuyor ama dediklerimi anliyor abim 3 yasinda konusmus bilmiyorum ama ben dil terapistune götürmeyi düşünüyorum
Suzan2115 Cly01 benim kızımda 25 aylık iki kelimelik cümle kuramıyor hatta doktor 50 keşine ve daha fazla kelime söylüyor mu dedi hayırcdem bi kaç ay daha bekleyin ekran sıfır olacak dedi eğer bi gelişmezse olmazsa psikaytriye götürün dedi.
Hshsjshs Cly01 gayet normal canim bnim kizimda arakik 6da 2yasinda olcek ayni tek kelime söyluyo cumle kurmuyo giderek ögrenirler merak etme
Cly01 Hshsjshs inşallah canım.tesekkur ederim.biseyler de diyor bazen ama anlaşılmıyor zamanla demekki
mmmhs Benimki 2 yaşında 15 kelimesi falan var cümle hiç yok anlamsız cümleler kuruyor. Doktora götürdüm 3 yaşına kadar konuşmaması normal 3 yaşından sonra konuşmazsa anormal dedi
Bebekveanne 22 aylik benimde oğlum sadece kelimeleri aktif olarak oyun grublarina goturuyorum soylenin anliyor. Yap dedigim seyleride yapmiyor ne zaman konusur bilmiyorum. Genel de doktorlar kiz cocuklarina 2 yas erkek cocuklarina 3 yasa kadar normal diyorlar