DiyetteyimYiyemem bunu gördüm yeni cıkmıs. kızımda nutella tarzı şeyler seviyor kahvaltıda ama pek vermek istemiyorum tabi. alan var mı tadını cocuklarınız sevdi mi merak ettim açıkcası
Sadeturkkahvesi DiyetteyimYiyemem normalde şekerli şeyler veriyorsanız alabilirsiniz ama ben şeker yedirmiyorum oyüzden almam
Serapsfb DiyetteyimYiyemem icindekilerden dolayi solemistim seker vs oldugu icin daha organik birseyler bakin bence
DiyetteyimYiyemem Sadeturkkahvesi 3,5 yaşında yani biz ne yersek yiyor genelde tabi dikkat etmeye calısıyorum ama nutella falan istiyor mutlaka o yüzden nispeten daha iyi içerikli olsun istemiştim
livanurvealpinannesi61 DiyetteyimYiyemem ben masaya Nutella VS koymuyorum. Koysam da vermiyorum tahin pekmez veriyorum.
Sadeturkkahvesi DiyetteyimYiyemem ozaman nutella yemesindense bunu tercih ederim ben 3.5 yaşta küçük değil zaten züberin kakaolu fıstık ezmesi vardı sanki ona ben bayılıyorm bi bak istersen çocuk nutellası diye yedirebikirsin😃😃
DiyetteyimYiyemem livanurvealpinannesi61 bende koymuyorum ama olduğunu bildiği icin yumurtası peyniri bitince istiyor illaki arkadaslar zuberin ürününü yazmıslar ona bakayım en iyisi teşekkürler yanıtınız icin
DiyetteyimYiyemem Sadeturkkahvesi aa kakaolusunu duymamıştım ona bir bakayım o zaman teşekkür ederimm 🌸