bmmomss Yakın bir arkadaşım eşimin amcasının oğlu ile evlendi. Böyle gerçekten şu evde olsa şart dediğiniz ne alabilirim? Çok eksikleri var 0 çeyiz ile evlendiler 👍
bmmomss Fndkurdu bardak seti çok mu basit olur dicem de, artık basit bişey kalmadı herşey yeterince pahalı. Tencere sanırım 1 set granit 1 set çelik almış. Acaba sahan setle tava set falan mı alsam
bmmomss Ozra kahve makinesi de olabilir arkadaşım Almancı bide su gibi kahve içerdi hep😂 aklımdan geçen oydu ama bi gene de sorayım dedim belki daha iyi bir fikir olur
bmmomss Ezgikrkl 12 kişilik var kaşık çatalı kaynanası almıştı onu biliyorum şuanlık o onlara yeter daha aciliyeti olan bir şey almak istiyorum 🌸 Şuanlık kahvaltı takımı yada kahve makinesi var aklımda
Nacafa Durumunuz müsaitse 6 kişilik yemek takımı olur. Banyo setleri olur. Su ısıtıcısı, blender seti
bmmomss Nacafa Durumum çok şükür müsait o yüzden her fikre açığım. Yemek takımı da baktım aslında ama benim zevkim onun hoşuna gitmezse diye bilemedim onu kendi istediği şekilde alsa daha mı iyi olur acaba. Blendır da mantıklı muhtemelen yoktur
Ahhannelik bmmomss bütçenize bağlı birazda ama çeyiz olmadan evlendilerse samimiyetiniz varsa ihtiyacını eksiğini sorsanız alsanız olur mu? Eğer olmaz soramam derseniz çay seti kahvaltı takimi kaşık çatal seti küçük ev aletlerinden birini gibi bu şekilde hediyeler düşünebilirsiniz.
Mmeelliikkeee bmmomss çok yakınmış , bence direk ihtiyacını sor o söylesin.. bi kaç yorumu okudum ama çeyiz paketinde olan şey çoğu…
Ahhannelik bmmomss yakınlarindan birine sorsaniz en çok neye ihtiyacı olduğunu 🤔 kendimce fikir üretiyorum ama 🤭 Bütçeniz güzel küçük ev aletleri olabilir bence ya blender seti kahve makinası çaycı tost makinası vs yemek takımı olabilir
bmmomss Mmeelliikkeee aa bu çok güzel bi fikir acaba Madame Coco falan veriyor mu hediye çeki bir bakayım. Bütçemde bayağı var alayım ben 1 parça alacağıma o istediği gibi kullansın harika bi fikir aslında
Mmeelliikkeee bmmomss bence de öyle hem senin küçük minik göreceğin ama acil lazım olan kap plastik vs şeylerini alabilir eksik bitmez zaten yada havlu nevresim gibi çeşitlendirip bütçeyi kullanabilir…