Fyzn Kızlar bebeğim 8 aylık geceleri zor uyutuyorm 2 saat boyunca uğraşıyorum psikolojim bozuldu ya. Gecede çok sık uyanıyor acaba sütü mü yetmiyor aç mi öyle yapıyor
eez Fyzn ahhhhh çıldırıcaö 7 ay 20 günlük gece 1 den önce uykuya geçmiyor öyle çok uykusu var ki gözlerini ovalayarak uykusunu açıyor bugün öğlen 2 de uyandı şimdi uyudu yarım saate geri uyanır kafayı yicem hiç iyi değilim
Ahhannelik Fyzn 8 buçuk aylık bizde de durum aynı gözleri kapanıyor tam dalacak derken hop kalkıp oturuyor
demetmom Fyzn bebeğim 2 aylık bazen o kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum ki kendimi istemsiz bende bağırıyorum 😢
eez Fyzn yemin ederim yıldım oysa ki çok uysal bi bebekti ayağımda 2 sallama ile uyurdu şimdi horoz gibi dikilip kalkmaya çalışıyor yastıktan
Poyrazsmomm Fyzn Bebeginiz 8 aylik ek gidayi gayet rahat gecirmeniz gerekiyor.Neden az az veriyorsunuz ki?Doydugunda birakin az az verirseniz cocuk ac kalir zaten
Feridece28 Fyzn 8 aylık bir bebek artık herşeyi yiyebilir. 3 öğüne geçmiş olması gerekir artık. Muhtemelen doymuyordur, ek gıdayı fazlalaştırın.
Elizz_ Benim bebek de çok zor uyuyor ben uyutmasam asla uyumaz bir de uyku zamanı çıldırması yok mu uykusuzluktan ağlıyor hiç susmuyor
Gamze2601 Fyzn 10 aylık olmak üzere 8.aydan beri uykuya direniyor.Uykusuzluktan deliriyor ama uyuyamıyor bı türlü uykuda problem yok geçişte problem var.Onceden ilahi açıyordum 5 dakikada uyuyordu ah ahhh Allah yardımcımız olsun 🥲
selinnkk Gamze2601 merhaba. Şuan kızım 9 ay 1 haftalık biz de aynı durumdayız yaklaşık 1 aydır. Özellikle son 10 gündür inanılmaz arttı. Ne gece ne gündüz uyku denen bir şey yok sinirlerim dayanmıyor artık. Siz ne durumdasınız toparladınız mı?