ihsanbebek Kızlar Philips robot süpürge aldım hazneli 30bin para verdim 5kutuş etmezmiş iade bekliyorum bu arada sizin önerilerinizi ve deneyimlerinizi de öğrenmek istiyorum yada hiç bulaşmadan dikey süpürge mi almalıyım
melera ihsanbebek Bende almayı düşünüyorum robot süpürge onun hangi özelliğini beğenmediniz acaba aklımda kalsın benimde o özellikler
birazquality ihsanbebek ben 2 yıldır xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum çok memnunum. Görümcem fakirin almış ama modelini bilmiyorum çift fırçalıymış çok memnun kalmış o da çok güzel temizliyor diyor bi araştırın isterseniz
ihsanbebek Eslemsi_04 onda bi parça kırılması oluyor yazmışlar yorumlara ama Aqua trio mu kullandığınız
ihsanbebek Eslemsi_04 bide o kadar para verince bende kendi yapsın istiyorum yine ben mi yapim modu oluyor bende 😂
ihsanbebek melera haritayı kaydetmiyor yatak altlarına girmiyor mop kaldırmıyor halıda pis mopu halıya dürüyor halıyı tanıma yok zaten sen tanıtıyorsun istasyonunu bile bulamıyor ee daha uygun fiyata çok daha iyileri aynı özellikte vardı
NaimeYilmaz ihsanbebek Gayet iyi zaten 3 kademe yoğunluğu var ben hep hafif olanı kullanıyorum. Mopunu sadece sık sık temizleyin derim benimkine bir şey sürülmüş artık nerden bulaştıysa kurumuş zor çıkardım ama zaten her bir parçası da satılıyor. Yakında 2’şer set alıcam 2-3 sene götürür hepsi.
Bir-prens-annesiii ihsanbebek xiaomi vakumlu mop pro 2 aldı eşim henüz gelmedi ama yorumları iyi kullananlar memnun görümcemde de vardı o da memnundu bakalım bende memnun kalacak mıyım
DiyetteyimYiyemem Alpinannesi1_ hazır kullanan birini görmüşken birşey sormak istiyorum size ben haritada paspaslanmayacak bölge seçiyorum ama bu sefer orayı süpürmüyorda? siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
Bir-prens-annesiii ihsanbebek bilemiyorum ben ona da baktım pro 2 yi daha çok alan olmuş ve şuan da zaten indirim var trenyolda eşim indirimi yakalamış
ihsanbebek Bir-prens-annesiii sanırım sizinkine sonradan istasyonda alınabiliyormuş baktım şimdi gördüm yarın bakmaya gideceğim teşekkür ederim