inciveannesi16 Deletedmom_110 işte o kek gibi olan çok iyi o yüzden toz olanın temizliği de zor olur. Her yere serpin o keki yedikçe şişiyor mayışıyor.
tunalim120 Deletedmom_110 benim evim de müstakil geçen gün bende gördüm yapışkan yapıp evi terkettim bir gün kaynanam da kaldım geldim ki yapışmış müstakil evin zor şartları malesef
Ada000 Evde delik varsa kapatın alciyla duvarlarda falan bizede gelmisti kafaya takma çözülür sorun kapan alin yapışkan koyun heryere daha sonra komple evi alciyla delikleri kapatıp temizle mis gibi oldu otur
Deletedmom_110 Ada000 dışarıdan delik yok gibi ama evin her yeri açık içeridennn bütün tuzakları kurdum ama etrafta yok
nescafebagimlisi Deletedmom_110 daha şimdi şu saatte mutfakta gördük cekmecelerin içinde bayılacağımm
Deletedmom_110 nescafebagimlisi 18 gün oldu hiç görmedim benim ki nerde bilmiyorum zehir vs tuzak yapmadınız mı Allah yardımcımız olsun
nescafebagimlisi Deletedmom_110 ay evet görüyoz vız vız geçiyor yakalayamıyoruz simdi heryeri kapattık balkon kapısını açtik sktr olur gider diye bekliyoz kurutma makinesine girmiş geçen hafta bozulduu simdi mutfağa dadanmıs çok kötüyüm delirecem
Deletedmom_110 nescafebagimlisi ah cnm ya Allah yardım etsin cidden nasıl girmiş Allah aşkına kurutmaya küçük mu kaç tane ben hiç görmüyorum nereye gitti anlamıyorum
nescafebagimlisi Deletedmom_110 küçük değil de kurutmaya girmiş işte bozuldu garanti de kapsamadı birde 2 . kattayız yani gelen elemanlar gecekondularda gördük ama binada ilk kez karsılasıyoruz dediler ay mutfak çekmecelerine girmiş biraz önce de bardaklara fln sıcmıs sabahta ordan catal fln kullandık korkuyorum cocuga da yedirdik yemek aklımı kacırcam napcamızı da bilmiyoz 🥲
Deletedmom_110 nescafebagimlisi zehir yapıştırıcı koy fare pastası al yarın belediyeyi ara birde şeker koyuyorlar dolap altlarınaaa kurtulursunuz inş bizde gözükmüyor inş geldiği yerden zehirli yiyip gitmiştir ev zehir yuvası bana mısın demiyor
nescafebagimlisi Deletedmom_110 geçen aradık belediyeyi de belediye birşey yapmadı ay valla napıcağımı sastım kaldım nasıl temizlencek o kadar esya of cıldırcam birşey yerken tiksinecem ay aman basıma dert oldu cidden valla komple evi hortumla yıkamak istiyorum ama hiç bişey de yapasım yok
Deletedmom_110 nescafebagimlisi annen vs çağırsan bebeği versen yapsan ama benden sana tavsiye 1 hafta bekle bü5ğj temizliğe giriş ben öyle taptım