ysmnp tyh eczacı bana en fazla 1 saat içinde yapar demişti benimki 5 dk sonra yaptı 4 saat çok fazla bence kaç gündür kabız bebeğiniz
Mlkk2626 tyh acaba ikinip cikardimi bi kere ben koydum bakdim bebegim yapmadi bezi acdigimda fitil dusmusdu yani iceri gitmeden dusmus
Sunlight tyh ben kullandığımda maksimum 5-10 dk içinde yapıyordu o yüzden bana çok uzun gibi geldi 4 saat
tomvejerry tyh canım kabız olduğuna emin misin bebeğinin bizde aynı şeyi yaşadık oğlum çok ıkınp ağlıyordu birkaç gün de tuvaletini yapmayınca fitil verdim lavman yaptılar derken çocuk doktoruna gittik madem yavrumun içi gazla dolmuş kabız falan olmamış dikkat et bence
tyh ysmnp Mlkk2626 yok baktım geri cıkarmadı ama bir önceki yaptıgımda 1 saat sonra kakasını yapmıstı simdi cok uzun sürdü ya
tyh ysmnp 2 gündür kabız ama cok zorlanıyor gece uyumadı emmedi cok ıkındıgı için verdim fitili erken ama
ysmnp tyh bende ıkınıyor diye götürdüm acile ama kabızlıktan ıkınmazlarmış bebekler gazdan ıkınırlarmış doktor öyle söyledi benim bebeğimde gaz sıkıştığında emmiyor
tyh tomvejerry ya gaz damlasıda kullanıyorum gazınıda cıkarırdı normalde bugun gazda cıkarmadı cok kızarıp ıkınınca ben kabız oldu sandım ama fitilde hala cıkmadı kakasınıda yapmadı tedirgin oldum
tomvejerry tyh tuvaleti gelmemiştir bence yapmadıysa istersen bı doktora danış gaz için yardımcı olur damlayı falan değiştirir probiyotik verir
tyh ysmnp hem probiyotik hem sab simplex gaz damlası kullanıyorum aşırı gazlı bir bebek olsa çok ağlardı dıye düşünüyorum ama uykusu gelse bile ıkınıyor sanırım sadece gaz veya kabızlıktan ıkınmıyor
Gokturk_ tyh eczaneden Libalaks sıvı lavman alıp uygulayın daha kolay ve canını acıtmaz .Tekrar tekrar kansuk fitil uygulamayın makatı çatlatırsınız .O dediğim hemen etki ediyor sıvı içine sıkıyorsunuz .Bide bol su içirin
PeekaBoo_ tyh anne sütü alan bebeklerde 10 , mamayla beslenenlerde 7 güne kadar kaka yapmaması normal. Kabız olduğunu doktor mu söyledi yoksa kendi kendinize mi fitil kullandınız? 53 günlük bebek kabız olduğu için ikinmaz gaz sancısı vardır
tyh tekbasimabakiyorum hadi ya baya uzun sürmüş her cocukta farklı oluyor demekki çoğu kişide 5-10 dk içinde etki etmiş bizimde uzun sürüyor mesela