annaco Çocuklarınıza bitkisel takviye neler kullanıyorsunuz? Soğuk algınlığı, bağışık güçlendirici, öksürük gibi. İyi gelen şeyler
livanurvealpinannesi61 annaco grip iken udi hindi yağı kullanıyorum. Öksürük var ise bey öz mix yada kozalak macunu kullanıyorum. Onun dışında d3 vitamin balık yağı ve og natural Kids vitamin macun kullanıyorum. Karadut özü ile meyve suyu yapıyorum. Bol meyve yiyoruz
annaco livanurvealpinannesi61 Udi yağını nasıl kullanılır? Balık yağını her gün mü veriyorsunuz? Çok teşekkür ederim bilgiler için.
livanurvealpinannesi61 annaco ağıza damlatılıyor buruna da damlatılıyor yada serum fizyolojik ile karıştırıp burnuna sıkabilir siniz balık yemediğinde balık yağı veriyorum canım
mervealizeyd Oğlum 5 yaşında hastalık hissettiğim zaman gece yatarken baş ucuna soğanı ortadan kesip karanfil batırıp koyuyorum. Öksürük ateş varsa sarmısaklı zeytinyağını sürüp çorap giydirip yatırıyorum. Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi içiriyorum. Burnundan ve ağzından udu hindi damlatıyorum. Ateşte çoraba limon sıkıp giydiriyorum. Aklıma gelenler şimdilik bunlar🤍