Limonn sevgi946_ benm sosyal medyam yok kendi durumumda paylaştım ama atan olursa haber etsin dememiştim o yüzden bilmiyorum
Limonn sevgi946_ keşke elimden daha fazlası gelse rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin imtihan olanlara da şifa versin 🤲🏻
sevgi946_ sevgi946_ https://taplink.cc/ali_yasasinn?fbclid=PAAaa1bu1CUheFN2KcF58LdShuifwnDbuZ7Bwt8GnEFtTEfRZ0bkAgQajO57E
sevgi946_ elf1 Esraemir34 teşekkür ederim bana özelden ya dekontu yada para gonderdiginize dair bir resim atabilirmisiniz yuzdelikler hesaplanıyor canim
sevgi946_ Misbebe özelden bana dekont yada normal para gönderdiğiniz dair bir resim atabilirsiniz biz ona göre yuzdelikler hesaplanıyor
sevgi946_ Esraemir34 amiin inşallah yaptığınız Hayri Allah kabul etsin çok çok teşekkürlerimi iletiyorum canım🥰
sevgi946_ Limonn canım şuan 100 99 toplanlqmqsi lazım para bu yüzden bayislayan paraları valilik izniyle olduğu için heaplanip o istediği rakama gelince kampanya durdurup hemen yurt dışına ilacı almaya gicekler
sevgi946_ Limonn yok canım öyle hesaplanmiyor o verilen para türk lirası verilen paralar dolara dönüştüruluyor şuan Ali bebeğin hedefi 1.877.600 dolar 995.128 dolar toplandı suan kalan 882.472 dolar daha toplanması lazim
2cocukluanne222 sevgi946_ rabbim safi isminin hürmetine şifalar versin inşallah iyileşip koştuğu günleri ailesi görür