sevgi946_ Güzel annelerim Ali cocugumuz 60 günlük kampanya süresi kaldı çok az bir vakti kaldı sizden ricam bu çocuğumuza yardım eli uzatalim basinizin gozu sadakasini verebilirsiniz TR 250001009010140360005001 Ali AKYÜZ
sevgi946_ Elinizden ne kadar gelirse lütfen yardımcı olalım sesi nefesim olalım bu çocuk bizim komşumuz olur
sevgi946_ elf1 evet var resim nasıl yüklenir bilmediğim için şimdi ismini yazacam size ali_yasasinn ismi bu
sevgi946_ Valilik izni var ama ailesi valilik izni almış ama 60 günlük bir süresi var bende yeni katıldım forma tam nasıl kullanılır bilmedigim için böyle yazdim
Yazmelegi_ sevgi946_ rica ederim elimden geldiğince her çocuğa yardım etmeye çalışıyorum 5 tl de olsa 50 tl de olsa para paradır diyip atıyorum inşallah tedavisini olur 🥰
sevgi946_ Yazmelegi_ amiin inşallah hepimiz böyle düşünsek zaten çok çocuğa nefes olacaz ama işte çoğu kişi benim atigimdan ne olcak deyip vazgeçerler inanki her para atisimda o paranın yeri daha çok doluyor Allah verdigimizin rızkını daha çok fazlasini artırıyor
sevgi946_ sevgi946_ https://taplink.cc/ali_yasasinn?fbclid=PAAaa1bu1CUheFN2KcF58LdShuifwnDbuZ7Bwt8GnEFtTEfRZ0bkAgQajO57E