melegininannesi38 Kızlar önce biberon reddi yaşadım şimdi de meme reddi yaşıyorum ne olur yardım edin her türlü deniyorum bi bakıyorum iyi emiyo bide bakıyorum emmiyo ya memeye gelince cildiriyo bildiğin emmek istemiyo çığlık çığlığa agliyo
duygualp melegininannesi38 emzik, biberon, meme hepsinin reddi oluyor bizde de hafta hafta:( üç aylık oldu, uykudan hemen uyanır uyanmaz emzirin, uyumuyorsa bile mutlaka beş dk da olsa uyutun, sonra hemen emzirin, bu şekilde aştık, şimdi ara ara oluyor
ugurcanz melegininannesi38 bebeğiniz ne kadarlık? Sütünüzde henüz azalma olmadıysa tekrar döner, siz her seferinde alın göğsünüze. Bizim de oldu meme reddi sık sık ama hep zorla ağlaya ağlaya da olsa emzirdim tekrar döndü. Fakattt şimdi 5 ay 5 günlük kısa kısa emmeye başlamıştı, memeye geliyor biraz emiyor sonra meme ağzında olsa da emmiyor ağzından sesler çıkararak oyun oynuyordu, doyuyor ondan dedim. Meğer meme reddiymiş. Sütüm şiddetle azaldı ben fark edemeden. Geçen hafta 150 cc sağarken bu hafta 60 a kadar düştü. Ben de tekrar sütü artırmaya çalışıyorum. Sütü artırırsam inanıyorum ki o da tekrar istekli emmeye başlayacak. Meme reddi bir kısır döngü maalesef
melegininannesi38 ugurcanz çok kötü ya memeye gelince çığlık çığlığa agliyo zaten benim baştan belli sutum az dogum yaptığımda çok güzel sutum vardı bebeğim sarilik oldu emmedi sagdim sagim yapınca da bebek emmedigi için bi sure sonra azalma oldu haka da az her ii göğsü sagdigimda bazen 60 bazen sadece 30 cikiyo