Krnalp Bebeğim 7 aylık sadece televizyon izleterek ek gida verebiliyorum diğer türlü öğürüp kusuyor ağzını açmıyor ne yapmam gerekiyor benimle aynı durumda olanlar var mı yardım lütfen
eymenin_annesi34 Krnalp bence TV izletmeyin öğürmesi kusması çok normal yeni yeni bir şeyler tadıýor yiyor ama karar sizin tabi
Rumeysaden Krnalp kitaplarla yediriyorum uzun zamandır ve sadece telefondan şarkı açın ekranı kapatın benimki öyle yiyor belki siiznkide yer sevdiği şarkılar olsun
Yagmurcmn Krnalp 7 aylık bebek tv anlamaz asla izletmeyin asla o tadım zamanında şuanda zaten önüne kitap verin dışarıya bakarak yedirin yada direk eline verin kendisi yesin yada doktordan yardım alın
Krnalp eymenin_annesi34 yani çok zor da olsa oyalanıyor ama televizyon olmadan verdiğim zaman 5 6 kaşık anca yiyor sonrasında yemek istemiyor ama televizyon varken kaseyi bitiriyor bide pütürlü asla yemiyor onu nasıl aşacağım
eymenin_annesi34 Krnalp kaçıncı ayda başladınız ek gıdaya eğer yeni heni başladıysanız pütürlü hafiften verin sonrası çok zor olur annemin bi komşusunun kızı kaç yaşına gelmiş hala pütürlü şeyler boğazından zor geçiyormuş zor da olsa onu mecbur alıştırın