Kızlar böyle şeylerden korkuyosanız okumayın !!
Arkadaşlar bana karabasan arada bir gelir artık korkmuyorum yani anlık korkuyorum sonrasında geciyo neyse eşim bazen köydeki işleri halletmek için gel git yapmamak için hafta sonları köyde kalır bende yatak odamda uyurum tek başıma hiçbişeyde olmadı tek uyurken yanımda beşikte bebeğimde uyur neyse bi gece bebeğim hiç durmadı 9 aylık hâlâ dişleri cıkmadı ona yordum ve aldım oturma odasına gectim orda hamak beşiğim vardı kundak yapıp emzirdim uyumadı sonra hamağa koydum anında uyudu bende alıp yatak odasına götürmeyeyim uyanmasın dedim bende yanında koltuğa yattım uyudum daha sonra evde yürüme sesleri duydum yani yerler tahta olduğu için parmak ucuylada yürüsen çok ses oluyo ama bu ayak sesi çok fazla yüksek sesliydi benimde o kadar uykum vardı ki herhalde eşim geldi diye düşündüm bizi yanında göremeyince geldi sandım ayak sesleri kesildi o anda ayak ucumda çok yüksek seste kuş bağırıyodu ve ses gittikce yaklaşıyodu beni parcalıycak gibi bi sesi vardı ciyak ciyak bağırıyodu yani kuşu görmedim çünkü korkudan gözümü acamadım o anda sadece üç kere bismillahirahmanirahim dedim üçüncü söylememde kuş üstümden gecti ve gitti hafif rüzgarını hissettim gibi hatırlıyorum yanlışta hayırlayabilirim bilmiyorum hemen koşa koşa eşimin yanına gittim korkuttular beni falan dedim çocuğu yatak odasına alıp uyuduk bide bunlar olmadan önce ne alakaysa rüyamda halamın kızını gördüm doğru düzgün konusmam görünce birbirimize selam veririz o kadar rüyamda bi evdeyiz eski bi ev benim üzermde elbise var ama kimsenin yüzüne bakmıyorum gözüm hep yerlerde elbiseme falan bakıyorum hatta yerde halı fileks mi ne var ya ondan var neyse halamın kızı gel fotoğraf cekilelim diyo bende 2li bi koltuk var orayı gösterip oraya ışık daha iyi geliyo burda çekilelim diyorum bir anda rüya bitti ayak sesleri başladı o bitti o anda kuş sesini duydum. Son zamanlarda ne zaman bebeğim durmasa oturma odasına gecsem beni hep korkutuyolar ve ilk defa böyle kuş sesi tarzı bişey duydum rüya değildi buna %100 eminim oturma odasını ertesi gün hemen sirkeli suyla bi güzel sildim her yerini camlara kadar yani bidaha da tek yatmadım bi arkadaşım acaba eşinden mi cekiniyolar yanlız yattığın zaman yatak odasında bişey olmuyo çünkü eşinin kokusu yastığı esyaları var bundan cekinebilirler falan dedi bide bu olaydan öncede sürekli bi yerlerde flash patlar gibi ışıklar gördüm böyle saniyelik yada böyle normal gündüz duruyorum güneş yok bişey yok tv ye bakarken bi anda koltuğun bi köşesinin parladığını görüyorum yada başka eşyalar yansıma dır falan diyceksiniz ama değil zifiri karanlıktada çok oldu böyle şeyler ama bu rüyalanmadan sonra hiçbişey olmadı ne oluyo bana kızlar korkmaya başladım kendimden .. kendimden de değil çocuklarım var bi hocaya gitmek istiyorum ama abartıyomuyum sizce