Muhammed_Cihad Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 aylık ayaklarını birbirine sürerek çoraplarını sürekli çıkarıyor kilotlu çorap giydirmek istiyorum gelişim açısından sağlıklı olmadığını söylüyorlar kullanan veya fikri olan var mı
Meriskus Muhammed_Cihad benimde kızım çıkarıyor bende kilotlu corap giydiriyorum ne gibi olumsuz etkiliyor gelişimini ? Bu devirde çocuğun nefes almasıda olumsuz etkiler gelisimini 😀 giydirmeye devam edicem sıcacık oh mis üşüme derdi yok bizde öyle büyüdük gayer gelişimim iyi
SevimliHayaletCasper Muhammed_Cihad külotlu çorap sıkıyor. Çoraplı eşofmanlar var e bebekte lcw da onlardan alın
FadiXx Muhammed_Cihad bende giydiriyorum ya 6 ay 22 günlük. Ablam iki oğluna hep giydirdi şuan 2 yaşındaki oğluna hala giydiriyor çorapları çıkarıyor diye.
tomvejerry Muhammed_Cihad ben külotlu çorabın bile bir beden büyüğünü alırım sıkmasın diye bence sıkmadığı sürece birşey olmaz çok soğuk olduğunda bende giydiricem inşallah
Mom_122 Ben giydirmistim o aylarda. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Özellikle kış aylarında disari çıkarken veya ev soğuksa alttan giydiriyordum
gamizella Patikli tulumlar var onları tercih edebilirsiniz özellikle erkek bebeklere kilotlu çorap önerilmiyor zaten biz bile giysek oldukça rahatsız bişey
Minikkusuumm Muhammed_Cihad sağlık açısını bilmem ama en kaliteli dediğim külotlu çorabı da aldım bel kısmı hemen kötü oldu LCW de çoraplı pijamalar var onlar favorim
Minel-inannesi Muhammed_Cihad kizim 13ayi doldurdu kulotlu corap 3 defa giymistir. Boydan patikli tulumlardan giydiriyorum evin icinde hem beli acildi üşüdü derdim olmuyo yada lcw da kendinden corapli altlar var onlardan alabilirsiniz.