eyyemuss Merhaba aranızda dulcosoft var mı ? Bir ara kullandık bıraktık kabızlığı devam ettiği için tekrar kullanmaya başladık bırakmaya korkuyorum şu an. Kac ay kullanılabilir bilgisi olan var mı?
Maviim eyyemuss Bizimkide 3 gün iyiyse 3 gün kabız doktor bizede dulcosoft önerdi arada kullanıyorum ama bu ara çözümü elmada buldum hergün bir elma yediriyorum 16 aylık rahat yapmaya başladı bide elma havuç püresi yaptım dün onu yedirdim oda iyi geldi bide bol su
Gizemlibirisi Bizde kızıma kullanmıştım 5 yaşına giricek.bir kaç defa vermistim uzun süre kullanmadim ama faydası olmustu.neden kabız oluyo araştırdiniz mi
eyyemuss Gizemlibirisi çocuk gastrolojiye de gittik bir sorun yok 1 bucuk yas civarında kabız olmuştu o sıra çatlak falan da olup açılınca yapmaya korkuyor. Kaksini tuttuğu için kabız oluyor maalesef
Gizemlibirisi eyyemuss ağrıyor diye tutuyo yavrum:( klozet değilde alaturka tuvalet kullanmaya dikkat edin birde akşamdan kayısıyı islayin sabah aç karnına yesin yada kayısı suyu falan.bol su içmeli.