Kizlar kac gundur boyle cok perisanim saat basi bile degil ortalama yarim saat 40 dk arayla uyaniyor ve yemin ediyorum bakin abartmiyorum uyutma sürem tam 1.5 saat sürüyor gunlerdir uykusuzum agliyorum sinirden artik. Asla ac degil meme emen bebek degil mama aliyor zaten aksam yemek yiyor uyumadan mutlaka mama iciyor gece uyaninca gene mama iciyor arada su veriyorum onuda iciyor bazen icmiyor. Bir yeri kesinlikle agrimiyor yani gaz karin agrisi vs asla yok dis kesinlikle degil 8 dis cikartti boyle bisey görmedik. Tamamen muzurluktan kalkiyor cunku mırın kirin edip uyaniyo ciglik atiyor en sevdigi sey ay diyip bagirmak sonra parmagiyla surekli biseyleri gosterip ver diyor ne gorurse maymun istahli gibi eline alamadigi her sey icin agliyor bi derdi sikintisi olsa aglar sizlanir hic uyumaz uykuda aglayarak kalkar bilemiyorum tamamen aliskanlik yapti gibime geliyor 😔😔
Dogdu dogali kucagimda dik sekilde gezerek uyuyor asla degistirmedi uyku pozisyonunu, cok mayistiktan sonra artik ayagima alip salliyorum oyle derin uykuya dalinca ancak yatagina koyabiliyorum dogdu dogali boyle baska turlu asla uyumuyor omuzumda kas erimesi basladi 3 aydir diger koluma gore daha zayif kolum gorseniz anlarsiniz sizde her yerim agriyor artik kucakta dolasmaktan basim donuyor midem bulaniyor saatlerce odanin icinde tur atiyorum ne olur yardim edin defalarca kez denedim baska turlu uyutmayi bebekliginden beri feryat figan nefessiz kalana kadar aglar genede uyumaz öyleki arabada bile hic uyumuş cocuk degil besikte sallanmayi sevmez ana kucaginda sallanmayi sevmez babasinin kucaginda uyumayı sevmez sadece benim kucagimda olavak omzuma yaslicak kafasini oyle 1 saat dolasicam ben odada belki uyuycak😭😭
Bu yenidogan döneminden bile daha beter uyanmalarini nasıl cözecegim bilmiyorum 13.5 aylik suan tam gündüz 2 kez kisa kisa uyuyor bazen 1 kez uyuyor 1 saat çabam sonucunda 25 dk sansliysam uyur, gunduzde dok uyumuyorki uykusunu alsin, bundan 1 ay oncesine kadar aksam 8-9.30 arasi uyurdu 1 kez beslenmeye kalkar sabah 7.30da en gec 8de uyanirdi hastalik olmadigo sürece de gece max 3 kez kalkar ama direnmez geri uyurdu
Simdi asiri direniyor odalara gitmek istiyor oyuncak istiyor sifonyerin ustunde gördüklerini istiyor dikkati dagilsinda ne olursa olsun modunda.
Inanin gunduzde oyun oynuyorum onunla ablasida oynuyor yalniz bi cocukta degilki boyle yapsin bul tak oyunu at oyunu dizme saklanbac top vs bi surru oyun oynuyoruz ev kres gibi inanin zaten is guc hak getire hep onlarla ilgileniyorum neden böyle oldu nerde yanlis yaptim bilmiyorum agliyorum artik😪😪😪