BalAnneeee Merhaba anneler. Bebeğini cast ajans gibi bir yere kaydettiren var mı ? Bende kaydettirmek istiyorum da merak ettim bu işi yapan var mı? Varsa da hangi ajans. Yardımcı olur musunuz ?
[silindi] BalAnneeee ben oğlumu oylesıne kaydetmıstım neyse aradılar cagırdılar 200!lıra para aldılar ses soluk yok bu arada cocuk da cok guzel sarısın yesıl gozlu onu da almasalar ne bılım yanı😁kandırmaca cogu emın olun doracastajans bızım gıttıgmz yer
RabiAyaz24 Oğlumu 2 ajansa kayıt ettirdim çağırdılar hatta kaç kişi arasından 3. Oldu oğlum ama babası istemedi Ajans İstanbul’da biz Antalya da yaşıyoruz
BalAnneeee RabiAyaz24 maşallah bebeğinize 🥰 bende İstanbul’a yakınım Tekirdağdayım. Adı nedir ajansların.
omerinannesi5320 İstanbulda en güvenilir Hande Aytar ajans var ve Yusuf güney gün ben oğlumu kaydettirmedim ama çok yakın tanıdıklarımın çocukları bu iki ajansta
aybikreis @BalAnneeee medodram ajansa fotoğraf göndermiştim defalarca arıyorlar görüşmek için ama evime uzak istanbulda çok aktarma Gerekiyor çok üşendim götürmedim hiç birinde