Sanırım uyuz oldum 2 gündür özellikle geceleei çok kaşınıyorum ve çok sinirliyim
Teyzemin kızı getirdi bize uyuzlu yere gitti bebeğide uyuzdu zaten oraya gidincede uyuz demiş babası öldü bunun bende yanlız kalma gel dedim bana alerji dedi ama herkese uyuz demiş ama ve gittiği yerde de uyuz varmış ben bilmiyodum bilsem asla çağirmazdım ki çocugu yurda verdi kurtuldu yani derdinden 5 çocuguda aynı yurtta sorumsuzun teki yani
Yazdım bende insan bi düşünür gelirken sen kurtuldun be beden ben napıcam çocuğa geçerse eşime ne derim dedim evimi barkımı kim aklıyacak dedim
Ki eşim duyarsa kötü olur aramız ilk evlendiğimidde uyuz olduyduk kardeşim köpekten getirmiş size yemin ederim 1 senede anca geçti sonra annemler koronalı biriyle görüşüp bize geldi onlar bilşyomuş ben bilmiyodum 3 aylıkkrn bebeğim korona olduk şimdi tekrar uyuz gelirse demediğini bırakmaz ki onun ailesi de getirse bende bir sürü şey söylerim haklı olarak ki oda öyle yapacak napacagım kızlar haberi yok daha 2 gün oldu ben öğreneli diyorum inşallah cildim kurumuştur ondan kaşınıyodur yardım edin ya nasıl geçer bu illet