pinkiepie Merhabaa, Bebeğim 3.5 aylık, özellikle geceleri hiç uyumuyor. Dakikalarca uğraşıp uyuttuğumuzda max uyku süresi 5-6 dk. Sizde durumlar böyle mi? Çözüm önerileriniz var mı?
Bebegimuyumuyorr pinkiepie Kelin ilacı olsa başına sürermiş ya o hesap hala ayaktayız ağlamaktan helak oldum
Sevilguner pinkiepie biz 9.5 ayligiz uyku düzeni birşey yok gece inatla çok geç yatıyor bay bay damlası alicam başka çare kalmadı
eraysen pinkiepie oturuyoruz beraber 4 buçuk aylık git gide daha az uyumaya başladı bende bir yandan uyku sorunları için araştırma yapıyorum desteksiz olmayacağını düşünmeye başladım 🙄
Deletedmom_78 Bebegimuyumuyorr şu an bende öyleyim artık tukendim 16 aydir bir bebek aglar mi surekli mi mizmiz olur gündüz agluyor gecede kalkip agliyor artik sinir sistemim coktu vallahi de sasirdim billahi de yok ben kagayi siyiracagim
pinkiepie Bebegimuyumuyorr sağlık sorunu mu var diye bile düşünmeye başlamıştım ama hepimizin bebeler aynı galiba😔
pinkiepie Sevilguner bay bay damlası nedir? Bu forumda birkaç yorumda daha gördüm ama bilmiyorum hiç, herhangi bir yan etkisi ya da zararı filan var mı acaba
eraysen Sevilguner moralinizi bozmak gibi olmasın ama içerik olarak benzerini aldık hic bir işe yaramadı
Bebegimuyumuyorr Sevilguner Verip de hemen uyumasını beklemeyin sadece geçiş kolaylaştırıyor geri herşey sizin elinizde
pinkiepie eraysen desteksiz hiçbir zaman uyumayacakmış gibi hissediyorum çünkü desteklede uyumuyor🥲 4. Aydan sonra bir uyku eğitimi alırız diyordum ama işe yarıyor mu o da muamma
pinkiepie Deletedmom_78 16 ay mı?🥺 3.5 ayda bu denli tükenmişken ilerisini düşünemiyorum. Umarım bir an önce düzene girer sizinki de🙏🏼 çünkü insan hem bedenen hem psikolojik yıpranıyormuş
Bebegimuyumuyorr pinkiepie Normalmiş bizimki 2 yaş sendromu 18 de başlamış denemediğim yöntem kalmadı gündüz uykusu da yapmadı yatıramıyorum bir türlü
frdalper Geceleri sınırsız uyuyan kızım şimdi 6 ay 10 günlük geceleri uyumuyor ve hala uyumuyor atak diyicem değil ne olacak böyle
pinkiepie frdalper 6 ay civarlarında diş çıkarma dönemi diyenler olmuş ama acaba öyle bir şey mi sizin ki? Önceden uyuyordu diyorsunuz çünkü
sil pinkiepie ama gece besleyemiyorum 10 da mama yedi 11 de uyudu 2 de uyandırmaya çalıştım yok 40 dk ugraştım
AEgemm pinkiepie sabah çok güzel uyuyor ama gece uyumuyor. Sabah uyutmamaya çalışıyorum gece yine ayaktayız geçen hafta 4-5 de anca uyuyordu şimdi bu saatte uyuyor
pinkiepie AEgemm ya onlarada üzülüyorum doktorlar gelişimleri için gece uykusunun öneminden bahsederken bizim bebekler geceleri nöbet tutuyolar sanki😳
eraysen pinkiepie şuan bir yer buldum ne kadar iyidir bilmiyorum yorumlarına ve eğitimlerine bakıyorum başka deneyeceğim birşey kalmadı çünkü damla falanda kullandık çünkü işe yaramıyor hiç birşey
pinkiepie Bebegimuyumuyorr atakların en zoru 2 yaş diyorlar ama sonra bitiyor(muş🤔) son son sabır diyin sonra belki biraz daha büyüdüğünde kendi sever uykuyu🥲
Miray17 pinkiepie uyutup yatırdığımdan beri kaç sefer uyandı en son iki saat olacak neredeyse uykuya geçemedi. Bu arada18.5 aylık
pinkiepie Miray17 uyuyamadıkça huzursuzlukları artarmış, bizim büyükler hep uyku uykunun mayasıdır der, bi uyutsak gerisi gelcek belki😂
ugurbocegi03 pinkiepie yarım gün uyanık tütün bnde akşam 6 da uyandırıyorum gece 12 veya 10 da uyuyor yoruluyor bnimki de tam 3 aylik geceleri ful yatıyor maksimum 1 kere uyaniyor darısı başınıza inşallah 🥺
pinkiepie ugurbocegi03 ah maşallah diyelim akıllı kuzu🤍🫠 inanın uyanık tutma gibi bir çabaya gerek kalmıyor çünkü gündüzde uyumuyor genel olarak hiç uyumuyor..