anonim351 Kızlar başına gelen var mı ? Bugün meme emecekken başını kaldırdı etrafa bakıyordu bende hafifçe başını memeye dayadım tekrar anide kaldırınca küt sesi geldi ağladı ve sesi kesildi öksürdü sonrasında . Elim ayağım boşaldı resmen ne yapacağımı bilemedim sadece bağırmışım… Şuan iyi uyumuyor aşırıda el ayak hareketi var boynunu çevirebiliyor ama içim hiç rahat değil . Şişlik morarma vs yok ama ilk defa başımıza geldi aşırı korktum tehlike sonuçta boyun. Allah korusun kafam karıştı falan dedim küt sesini duyunca . Sonrasında kendini belli eder mi yoksa ilk olur olmaz mı belli eder acaba bişey varsa . Doktora götürcem sanırım
Tubanurrr anonim351 yani ben olsam ben de bir doktora götürürüm diye düşünüyorum inşallah bir şey olmaz içinizi ferah tutun
merveebulbul Belki kıtlamıstır o sese irkilmiştir bebekte olabilir mi hemen telaşa sokmayın kendinizi Allah’ın izniyle bişe olmaz eğer huzursuz değilse bi acısı vs yok yoksa o acıya dayanamaz tepki verir
glytrk Yaşamadım,içinizin rahat olması için götürebilirsiniz,Bence sağlıklı anlattıklarınıza göre ama temkinli olmak bir şey kaybettirmez.