Ozgunmom merhabalar. Evet düzeldi çok sükür. Bu konu için gerçekten stresımı bastırıp rahat bıraktım aslında en önemli sorunumuz buymuş. Tabiki pedogog ile telefnda bir görüşme sagladım ınstgramdan sevılcehayat tuvalet eğitimi ile danıştım sorunumuz duselınce benm strsımın etkıledıgını fark ettim. Öncelikle rahat bırakın tuvaletın bır ıhtıyac oldugunu bılınc altına yerlestirin nasılkı acıktığımızda yemek yiyorsak uykumuz gelince uyuyorsak tuvaletınde bir ihtiyaç oldugunu benımsemesı gerekıyor. Ben kızıma hergün bunların açıklamasını yaptım ve banyonun kapısı her zaman açık lamba açık tuvaletın geldıgınde klozetıne yapman gerekıyor geldiğini hissetiğinde bana seslenmen yeterli dedim ve iki üç gün sonra bi kaç kez banyoda yakaladm çişin mi geldi dedim evet dedi ve misafirliktede banyoya girişlerde yakaladım, sanırım bu şekilde bilinci yerleştirdiğimi düşünüyorum. Ama stres durumlarında özellikle oyuncaklarını paylasmak ıstemedıgınde altına kaçırdıgıda oluyor ama hıc üstelemıyorum strese sokmuyorum kendiliğinden düzeliyor. Arada olması cok normal, normal karsılıyorum. Sizin oglunuz kaç aylık eğitimden sonra ne zamandan beri kaçırıyor?