sevin21 Kızlar napabilirim bilmiyorum ne meme alıyor nede biberonu kafayı yemek üzereyim baya bi zayıfladı lütfen yardım doktora götürsem çare olur mu acaba
Tgcmrt35 sevin21 şu an 3 ay 10 günlüğüz 2 ay 15 günlükken başladı meme reddi memeye gelince ağlıyordu ısrar etmedim ve yatarak emzirmeyi denedim ve açıkma süresini uzun tuttum zırt bırt meme dayamadım şu an geçti sorunumuz
Azram3523 sevin21 bebeğim şuan 2 aylık şuan icin böyle bir şey yaşamadım ama kardeşim yaşamıştı bebeği ayakta emziriyordu birde öyle deneyin öyle emiyordu stres olmayın onada yansımasın daha cok reddetmesin ayakta hafif tempolu yürür gibi emzirmeye calısın
Tubi97 sevin21 Benim kızım da 5 aylık hiç böyle yapmazdı asla ağzına bile almıyor delirmek üzereyim 😢
Ballikizim99 sevin21 benim kızımında ara ara reddetme durumu oluyor bir şekilde ikna edip veriyorum memeyi mesela emzik veriyorum o emerken emziği çekip mememi veriyorum alıyo yada uyumak üzereyken veriyorum sizde farklı yöntemler deneseniz olur mu ki
sevin21 Tgcmrt35 evet ağlıyo tutunca ama kıyamıyorum uzun süre aç kalmasına bende sürekli teklif ediyorum ama yok almıyor bazen arada alıyor
aysenm sevin21 aynı sorun bende de var yaa deli olcam 2 buçuk aylık kız anlıyor emme pozisyon getirince başlıyor ağlamaya memeyi almiyor ne zaman geçer deli olcam yoksa
Ballikizim99 aysenm önce sakinleştir sevdiği şekilde yatır sonra emziğini ver yavaş yavaş kucağına al sonra emme pozisyonuna getir emziği çıkar memeyi ağzına ver ben öyle yapıyorum eğer ağlarsa başa sarıyorum sabır gerekiyor biraz🙄
aysenm Ballikizim99 yok canım benimki ne emzik ne biberon hiç bir şey almıyor 1 haftadır meme fazla almıyor bugün de toplasan 3 kere emzirdim almıyor deli olcam