dilekkdavut 12 gunluk bebegim var gözü capaklanıyor sürekli basina gelen var mi ? Ilk bebegim korkuyorumda bisi olcak die
Dolores dilekkdavut göz yaşı kanal tıkanıklığı… doktora götürün size nasıl masaj yapacağınızı göstersin, geçer inşallah
Beraninannesii dilekkdavut Göz yaşı kanalı tıkanıklığından dolayı oluyor benim bebeğimde de vardı göz kontrolüne giderseniz eğer doktor size damla ve masaj önerisi verir büyük ihtimal 😇 geçici bir durum
tazeebiirannee dilekkdavut evet benim de iki aylık bebeğim ve yaklaşık 20 gün bu durumu yaşadık. Geçer diye düşündük geçmedi daha da kötü oldu. Sonra çocuk doktoruna götürduk bir damla verdi hiçbir etki etmedi. En son göz doktoruna gittik bir damla verdi ve iki gün içinde hiçbir şey kalmadı. Hiç ertelemeyin önemli bir şey değil yüksek ihtimalle göz kanalı tıkanıklığı ama bebislerimiz o durumda kalmasın. Bı de masaj yapın sürekli göz pınarı ve burun kısmının oldugu yere
harununannesii0 dilekkdavut dilekkdavut Cok sıcak olmayacak şekilde, ılık su ile bebeğinizin gözünü temiz bir bezle sil canım bunu bı kaç gün yap iyi gelir ❤️
Beraninannesii dilekkdavut Korkulacak herhangi bir şey yok merak etmeyin bebeğinizin gözüne farklı birşeyler sürmeyin yeterli altta arkadaş yazmış temiz bir bez ve (ağız mendili yumuşak olduğu için olabilir) ılık su ile silin sık sık birde geçmiş olsun benim bebeğim 17 aylık doktorumuzun önerilerinden sonra geçmişti tekrarlamadi 🤗
Akademisyenanne_ Benim kızım 4 aylık hala hafif düzeyde var kaynamış ılık pamuk ile sil iki göze de ayrı ayrı pamuk kullan korkacak bir şey yok arkadaşların da dediği gibi damla ve masaj önerecek doktor 1 yaşına kadar bir çok bebekte görülür.
Mdorukkk dilekkdavut nette nasıl masaj yapacağına bak masaj yap sürekli ellerin temiz olmasına dikkat et. Benim bebeğim 4 aylıkken geçti.
Mslm_bzkrt Bizde yaşıyoruz o durumu ılık suyla pamuk ile siliyorum ıkı gözünde de var. Gecmesse pazartesi götüreceğim. Sürekli kaynamış ılık su ile siliyorum ellerımı yıkıyorum sürekli .dokunmamaya çalışıyorum… İnşallah çabucak geçer…
ozdemirac dilekkdavut aynısı bizde de oldu. Doktor eczaneden Netira göz damlası alın dedi. Kullandım 1 günde bile farkediyo çok kısa sürede geçti. Belki 3 gün kullanmisimdir. Aradan biraz zaman geçti tekrar oldu yine kullandım geçti