zekkk Kızlar 2 buçuk 3 aylığa yakından sünnet olduk şu an 4 aylığı pipi ucu mosmor bu normal mi bu durumu yaşayan var mı normal de pembe olması gerekmez mi bilgisi olan yazabilir mi
hazalrojhat Benim oğlum 5 yaşında 2 aydır sünnet ettik hâlâ mor pipisinin ucu . Endişelenmenize gerek yok ama isterseniz bir doktora gösterin bütün çocuklar aynı değil
zekkk hazalrojhat bizim de 1 buçuk 2 ay olucak bizim de sünnet ettireli çok dikkatimi çekti yani olmazsa götüreceğim zaten ama buraya da bi danışmak sormak istedim
Muhkub60 hazalrojhat merhaba krem kalıntısı olmuş muydu sizde de oğlum 4.5 yaşında 1 hafta oldu sünneti ama krem tabaka oldu resmn suya oturttum duş aldırıyorum ama geçmiyo uç kısmıds mor. Az önce doktor a fotoğraf attım her gün duş aldır suya oturtma krem çok klmış kremi bırak dedi enfeksiyon olur diye korkuyorum. Hâlâ iyilşme olmadı. 2 aylık bebeğide yaptrcam korkar oldum. Bide duş aldırıken lif sürüyor muydunz bn sadece suyu akıtıyorum dokunmuyorum hiç
betulkayaa1 Bizde o zamanlarda olduk sünneti mor oldu ucu doktorumuz normal dedi hatta şişti baya ama hepsi normal ve geçici demişti öylede oldu , doktorunuza resim atma imkanınız varsa içiniz rahat eder biz öyle yapmıştık ☺️
hazalrojhat 1 hafta daha çok yeni Muhkub60 1 hafta daha çok yeni endişelenmeyin enfeksiyon değildir . Dediğim gibi sabunlu suya oturtun lif falan sürmeyin gerek yok o krem kendiliginde eriyecek
hazalrojhat Ben lif sürmüyordum bizde de krem kalıntısı epey kaldı sonra kendiliğinden geçti . Suya hergun oturuyordum (sabunlu suya).
Muhkub60 hazalrojhat sanirim enfeksiyon oldu ya çok kötü bi hal aldı pipi kenarı şişti sarı sarı duruyo. Şimdi tekrr fotoğraf attım doktora malesef iyi yıkamadığınz için kremler orda kabuklanmış enfeksiyon yapabilir şuan bişey yapılmaz bi getirin sprey sıkalım dedi inşallah işe yarar yarın götürcez