ilaydacemiko Yarın bebeğime ilk defa semiz otu vericem nasıl vermem lazım 6 aylık henüz. Sonra sırada ıspanak ve brokoli de var. Nasıl vermeliyim
tomvejerry ilaydacemiko annem canım benim hep semiz otuna temiz otu der o geldi aklıma başlığı görünce 😅bende surda bekliyim ıspanak vermek istiyorum ama gazlı oğluma daha çok gaz yapar mı diyede korkuyorum 🥲
Badeninannesi1 ilaydacemiko brokoliyi haşlar ezer yafa direkt önüne koyabilirsiniz de ıspanak için 6.ay erken olabilir Semizotunu da daha önce denediğiniz bişeyle verin isterseniz çünkü bilmiyorum ama buharda pişirseniz bile ezilmez vs
Minel-inannesi ilaydacemiko tadimlarda degilde yemek olarak vermistim ben. Yarim sogan, 2parmak kalinliginda kapya biber az yagda cevirip 2 3 kök semizotunu inceden kıyıp ilave edip az suyla pisirmistim. Daha sonra zamani gekince kiymada ilave etmistim.
ilaydacemiko tomvejerry bizim süt ve çoklu Gıda alerjimiz var alerji doktoru semizotu ıspanak ve brokoli yazdı
ilaydacemiko Badeninannesi1 alerji doktorumuz yazdı açıkçası suda haşlayıp patates ya da kabakla vermeyi düşünüyorum
Lolik ilaydacemiko direk yemeğini yapıp vermiştim ben çok severek yiyor, bir iki kez de omletine karıştırdım
bebitomm13 ilaydacemiko 6 bucuk aylıkken yemeğini yapıp yoğurtla da karıştırıp önüne koymuştum.seve seve yemişti.brokoliyi semizden de önce vermiştim ben.haşlayıp biraz da zeytinyağlayıp eline veriyorum kendisi yiyodu.