Catlakbiranne Neler yaptınız? Kalkınca evi topladım çarşafları değiştirdim Oyun grubuna gittik Gelince oğlum uyudu biraz dinlendim Kalkınca da dip köşe temizlik yaptık birlikte Sonra oğlumla boya yaptık Duşa girdik Şimdi kendi kendine oynuyor bende kahve içiyorum pestilim çıktı
Binnur_cam Catlakbiranne Kahvaltı faslı Koşa koşa kızı anneme bırakıp e bebek market işlerini halletme Gelince yemek yapmak Çamaşır toplamak Makine boşaltmak 7 aylık kızım diş çıkarıyor sürekli kucakta sürekli mızmız Artık dayanamayıp babasına sattım mal gibi oturdum kaldım Pestilim değil 💩 bokum çıktı 🙄
1civcivannesi Catlakbiranne bir çok iş yapmisiniz vala biz uyandık kahvaltı yaptık kızımla o oturdu ben yaptım daha doğrusu evi toparladık onu uyutum ama yanından kalkar kalkmaz uyandı beraber yemek yaptık tekrar yatık beraber uyuyunca uyuyo sonra kalkıp beraber çamaşır serdik oyun oynadık babamız gelene kadar babamız gelicne de hep beraber kışlık kıyafetleri çıkarıp yazlıkları kaldırdık asla yanlız iş yapamiyoruz ve yalnız uyuyamiyoruz kıyamet kopuyo evde
Hamzaninannesi1411 Catlakbiranne yoğun ama güzel Bi gün olmuş 🥰 bizde sabah kahvaltıdan sonra çamaşır attım sonra kuruyanları dürdüm Bi sürü ütü birikmişti onları yaptım oğlumu banyo yaptırdım biraz oyun oynadık uyudu uyandı yemek yedi o oyun oynarken bende dolabını düzenledim şimdi gece uykusuna geçti eşimi bekliyorum
Balkizlarim Catlakbiranne sabah 6da güne başlandı. Eşime kahve kızlarıma vitamin takviyesi daha sonra çorba içtiler ve süsledim 🌸❤️ Bende 3 makine çamaşır astım evi temizledim tuvaleti banyoyu yıkadım işlerim bitti saat 12,30 oldu kızlarıma öğle yemeği verdim 1 ,de de azizemi okula götürdük diğer kızlarım ile 3 te geldim biraz dinlendik birşeyler atistirdik etkinlik yaptık azizeme bir daha Spor yaptırdım 8de küçük kızım uyudu diğer kızlarım da birazdan uyur bende bı çizim yaparım 🤌☺️
Catlakbiranne Binnur_cam Babası daha gelmedi🤦 2 yaş gümbür gümbür bugün çok şükür iyiydi 2 gündür resmen ağlıyordum mafetmişti beni Babası gelince direk satacağım zaten babası gelince gözü beni görmez😅
Catlakbiranne 1civcivannesi Bende anlamadım bugün nasıl yaptığımı😅 2.5 yaşında normalde yemek yaparken bile zorlanıyordum paçamdan inmiyor Elhamdülillah bugün sakindi 2 gündür canımı çıkarıyordu hiçbir şey yapmamıştım evde Bugün ödül verdi bana bende onu salak gibi temizlikten yana kullandım Ama ev temiz içim rahatladı Koltukların arkası çok kötü durumdaydı içim daralıyordu fırsat bulamıyordum iyi geldi mis gibi temizlik kokuyor sonunda❣️
Catlakbiranne Hamzaninannesi1411 Gece uykusuna kim bilir kaçta geçer 🤦 Babası da gelmedi satayım ona Çok şükür 2 gündür mafetmişti beni 2 yaş canımı çıkarıyor Bugün ödül verdi acıdı sanırım çocuk bana Bende salak gibi temizlik yaptım😅😅 2 gündür ağlıyordum sürekli ağlak 1 dk beni bırakmıyordu resmen 1 dk ev dandini haldeydi bugünde baktım sakin tam zamanı temizliğe giriş dedim Ama pestilim çıktı😅 Ütüden nefret ediyorum Eşimde sağolsun sevmez pek ütüyü😅 Gömleklerini bile zorla ütülerim bırak üstümde açılır der Hayat bana burdan güldü sağolsun 😅😅
1civcivannesi Catlakbiranne ben geçen evi supuruyorum başat akılı akılı duruyodu ben de seviniyorum koltukari falan çektim her yeri dip bucak süpürdüm akılı kızım var bak kendi kendine oynuyo diye meğer ben süpürgenin sesinden duymuyomuş baş bas bağırıyomuş 😂😂😂 tek seferde evi supuremiyorum ya
Hamzaninannesi1411 Catlakbiranne 😂😂😂 seni çok iyi anlıyorum canım. Benim oğlum da 16 aylık 3 4 gündür anlattığın gibi mızmız anne anne diye dolanıyor peşimde bende çok bunaldım gerildim. Bizimki uykuya geçti ama uyanmazsa tabi uyanırsa vay halime gece 1 2 ye kadar uyumaz 😏
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kahvaltı faslı, ev toplama, öğlen yemeği, çocukları banyo yaptırma, duş alma, yemek yapma, oturma oynama vs, akşam yemeği.buraya kadar sıkıntı yok Şimdi de çocuk uyutmaya çalışma ama uyumama 🤨
Binnur_cam Catlakbiranne benimki gece çalışıp sabah gelecek 🙄 Uyutamamış zaten gittim uyuttum şükür 🤲 Ay bu diş çıkarma faslı fena
Catlakbiranne Mtbuaaa 2.5 yaşında Bu işleri onla nasıl yaptım hayret ettim kendime😅 Bugün bana acıdı oğlum sakin kaldı😅😅😅
Balkizlarim Catlakbiranne sabah ezanından sonra o huzuru bulmak Cook enfes bir şey tadın derim sakinlik balkona çıkıp o havayı soluma daha sonra zaten koşuşturma başlıyor 🥰🤌
Mtbuaaa Catlakbiranne ilgi beklemiyor demek ki ne çocuklar var yanından kalktığında basıyor çığlığı 😅
Balkizlarim Catlakbiranne bende de büyük kızım da öyle oluyorum bazen özel çocuk olduğu için büyüsede bebek gibi alışkanlık haline gelmiş benim ki erken kalkarım daaaa bekarlığimdan beri 🌸 Allah yardımcımız olsun 🌸
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Catlakbiranne bizimkinin uykusu var ama uyuyamıyor, elinde olsa sabaha kadar memede uyıyck. Bırakamıyor ki. Beşiğine yatırdım uyandı geri aldım meme verdim 🤷🏼♀️şimdi tekrar yatırcm bu sefer ümitliyim 😂
Gizemlibirisi Sabah zor uyandim onbeş gündür sağ omzum ağrıyor kolumu kaldıramıyorum hemen ağrı kesici ictim. Zorla oglumu yatağından aldım 3 aylık.hem emzirdim hem ağladım. Sonra beş yaşındaki kızımı uyandirdim kahvaltısını ettirdim. Biseyler yedim,oğlumu banyo yaptirdim. Evi toparladım çamaşır serdim. Eşim işten gelincede yemeği hazırladı çamaşırı topladı çay yaptı falan. Keşke bir yerim agrimasa da koşuşturma içinde olsam.