Cemile019 Kızlar kullanan varmı bebeğine 10 aylık ve gündüz hiç uyumuyor gecede sürekli uyanıyor kullanmayı düşünüyorum ama kararsızım
birbebekmeselesi2 Cemile019 bende almayı düşünüyorum ablamda vardı kullandık şimdi kızım uykuya dalmakta baya zorlanıyor bi de diş çıkarma dönemimiz umarım etkisini görürüz yorumları iyiydi bizde de etkili olur inşallah
cinarinannesi2707 Cemile019 bu tarz damlaları doktorlar önermiyor çocuk sağlığını tehlikeye atabilir bir çok yerde görmüştüm önerilmediğini internet yorumlarına inanmayın
Mdorukkk Cemile019 birbebekmeselesi2 yani cidden mi ya? Hepimizin çocuğu diş çıkartıyor uyumuyor. Bebek büyütmek tabi ki kolay değil. 11 aydır tek başıma mücadele veriyorum sabahlara kadar tek başıma uyutmaya çalıştım. Ama bu damlayı düşünmedim. Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum. Ama bebeğe uyku damlası vermek ne kadar doğru sizce hiç bir doktor önermezken? Biraz dişinizi sıkın bu günler geçecek derim 🌸
Esoss88 Uzun yolculuklarda vs kullandım ben faydasını da gördüm. Ama sürekli kullanmak ne kadar doğru bilemiyorum. Doktora danışın bence