Melekozdmrr Bebeğimin hiç biseyi yokken ateşi çıktı dün gece hala ara ara devam ediyor 10 aylığız ve henüz diş çıkarmadık acaba diş belirtisi olabilir mi ? Burun akıntısı , öksürük vs hiç biseyi yok
Belcim30 Melekozdmrr diş olabilir daha çıkmadı diyorsun ama kontrollü hareket et.. Ilık bir duş aldır aldırdıysan üstünü hafiflet, odanın camını biraz aç hava sirkülasyonu olsun bol su içir..
anonim351 Melekozdmrr yani bizde öyle sanmıştık çocuğu beklettik bir gece . Ama sonunda aniden yükseldi ve kanında idrarında boğazında enfeksiyon çıktı. Salgın var dedi doktor. Dikkatli ol yinede. Umarım dişten kaynaklıdır 🫶🏻
eymenmt Melekozdmrr aynısı bizde de var bugün sağlık ocağına gittim boğaz enfeksiyonu ama hafif dedi henüz antibiyotik e başlamadım 19 aylik bizimki de .Rabbim şifa versin dikkat edin
Hamzaninannesi1411 Melekozdmrr anladım canım geçmiş olsun. Benim oğlum da 1 hafta önce gece aniden ateşlendi diş çıkarıyor sanıyordum aslında çıkarıyor da sonra öksürükten uyuyamadı ertesi gün götürdük boğazı enfeksiyon olmuş dişde çıkarınca antibiyotik verdi kullandık şükür iyileşti
Melekozdmrr Hamzaninannesi1411 bende yeni acilden geliyorum bogazda enfeksiyon var dedi ama ilaç vermedi takip et geçmezse pediatri görsün dedi gece nöbet var yani 😄insallah hemencecik iyileşir bebislerimiz çok geçmiş olsun sizede 🌸