Benisahtesevme2 Kızlar kullanıp memnun kaldıklarınızı merak ediyorum Yıl dönümü hedıyesı olarak esım almak ıstıyor ben ıphone ozellıkle ıstemıyorum o sebeple kullanıp memnun kaldığınız varsa fıkır edınmek istiyorum 🥰
Mommy00 Benisahtesevme2 Apple istememenizin özel bi sebebi var mı? Çünkü en özellikli ve hassas çalışan o
Karmom Benisahtesevme2 iphone zaten telefondur akıllı saat değil. Apple diyorsanız en güzeli o çok memnunum.
Mom098 Benisahtesevme2 Huawei fit 2 kullanıyorum çok memnunum şarj uzun süre gidiyor konuşma vs hepsi var zaten
Mommy00 Benisahtesevme2 Diğerlerine verdiğiniz para çöp olacağı için bence biraz daha verip senelerce kullanacağınız apple almanız daha mantıklı 👌🏻 senelerdir kullanıyorum tık demedi, su da almıyor zaten sürekli kolumda. İllaki apple almam diyorsanız da diğer markalar hakkında fikrim yok 🌸
durukusunannesi_ Benisahtesevme2 bence de kesinlikle apple ama bende şuan çalışmıyorum eşime de yük olmamak için kendim hepsi buradan bir saat aldım hem tipi aşırı benziyor hem özellik olarak yeterli mesaj geliyor okuyorsun ama cevap verilmiyor aramalar da ses geliyor saatten az da olsa sağlıkla ilgili diğer fonksiyonları da var kalp atışı vs ölçüyor istediğinizde anlık değil de tabi ki 😂özelden atarım isterseniz 250 lira flndı😄
Marmadal Huawei gt 3 kullanıyorum. Çok memnunum şarjı çok uzun süre gidiyor. Saat üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyor.
2ogullu1anne Xiomi Mi Smart Bant 5 kullanıyorum.Havuzda ve denizde su geçirmiyor.Mesaj ve aramayı gösteriyor. Kalp,nabız,adım ölçüyor.Sarjı 1 hafta götürüyor.
Babybloom Benisahtesevme2 huawei gt2 çok memnunum ben. Gt3de yeni özellikler de eklendi tabii, saatten aramalara cevap vermek gibi. Ama gt2 da benim işimi görüyor