Kzeydan-16 Bestlak damla ıse yarıyor mu başka onerdıgınız süt artırıcı bı çözüm var mı 3 aylık meme reddı yaşıyorum sütüm azaldı emmeyınce
amansallagitsin Kzeydan-16 emiyorsa sagim.yapin uyari etkisi versin uc ayda meme reddi yasnr pozisyn dgsklgi ortam dgsklgi yapip.emzirin. ne kdr sut artirici seyler icsenizde uyaran olmadkfs mastit olursnz ilk once memeye devm etmeniz snra takviye.
beyzzsenturkk_ Kzeydan-16 göğsünüzü sağın çıktığı kadar yeter önemli olan göğüsleri uyarmak duşta masaj yapın sıcak kompres çok işe yarıyor
Cocukgelisimcimomy ek olarak pekmezli bulgur pilavı , çayla yapılmış un kavurma , yeşil fasulye ,kuru fasulye ,kırmızı et gibi yiyecekler de sütümu artırıyor benim
merve32_ Kzeydan-16 off bendede var bu durum bi bilsem cnm ya çok zorlanıyorum aslinda emiyo ama hic emmiyo değil
merve32_ Kzeydan-16 ben şunları yapıyorum yatarak emzrneye çalışıyorum. Ayağa kalkıyorum sonra yürüyorum azıcık. Yada emzigi veriyomus gibi yapip mememi veriyorim öyle öyle emiyo
Kzeydan-16 Ne kad merve32_ ne kadar sürecek acaba ya bı tanığımın olmuş 3 aydan sonra donmuş özüne ama ne kadar sürdü diyorum bilmiyorum dedi