beratelifnr nino33 öncelikle sakin ol bebekler annenin stresini hemen aliyor tahin ve kimyon tüket bol bol eşine sarıl mutluluk hormonu bile süt arttırıyor bol bol emzir sütun arkası gelsin canim inşallah gelir bebegin ihtiyacı var
Cocukgelisimcimomy nino33 ek olarak pekmezli bulgur pilavı , çayla yapılmış un kavurma , yeşil fasulye ,kuru fasulye ,kırmızı et gibi yiyecekler de sütümu artırıyor benim
Ozgrgzl nino33 merhaba benim sütümde de zaman zaman azalma oluyor boza içtiğim zaman sütüm fazlalaşıyor sizde bir deneyin isterseniz
nino33 KaynanaYiyen sut alerjisi olduğu için mama veremiyorum doktor un r3cete olarak yazması gerekiyormuş bende sut olsun diye çabalıyorum
elifminamom nino33 canım sağınca gelmiyor mu biraz daha benimde geçen hafta öyleydi çocuk açlıktan bağırdı durdu arada sağdım öyle verdim benim çocuk biraz kendi de çekemiyor sütü.. incir uyutması yaptım bol bol su içtim dinlenmek uyku önemli süt damlası kullanıyorum şimdi rezene ve kuru dut çayı yapıyorum en önemlisi uyku ve bol su ama incir uyutmasından sonra göğsümden damla damla sızmaya bile başladı sanırım en etkili o oldu inş artar
nino33 elifminamom Bi iki damla geliyor du burada arkadaşın dediği tarifi yaptom az Bi sut yapmış gece tok uyudu ama sabah uyandım gogusker yine boş
Metinatlas Her emzirmeden sonra gelmese bile sağın yanında da bestlak damla kullanın bir hafta deneyin sonra sagımları 4 saate bir çıkarın. Ya da haftada iki üç kere power pumping yapın emzirme danışmanı bana öyle demişti Hem bebek memeyi uyarır hemde makine.
Runkli06 nino33 motilium yada motis tablet 2 side reflü ilacı yan etkisi süt yapıyor doktor tavsiyesi ile kullandım 1 kutu bitiminde sütüm geldi
nino33 Bir-prens-annesiii denedim gece sut vardı böyle dolu dolu değil.ama bebegim tok uydu çok şükür yine deneyeceğim bugün Allah razı olsun
nino33 mada2809 gürültülü mukuslu.kaka huzursuzluk makatta çatlak aşırı gaz sansici uyurken inleme ikinma şikayeti ile öğrendik malesef