isimsiz111 Koltuklarım tay tüyü ve acayip toz tutuyor halılarım da yeni olduğundan bir kere yıkamaya verdim ve oda hala toz yapıyor koltuklarımın tozu tutmaması için öneriniz var mı
ElisaMom_ isimsiz111 benim koltuklarımda tay tüyü ama asla toz tutmuyor ve çok memnunum,halılarınız yeniyse eğer bir iki defa tüy bırakır bı kaç yıkamadan sonra geçiyor tuylenmesi koltuklarınız içinde eğer memnun değilseniz yuzlerini değiştirebilirsiniz
Cocukgelisimcimomy isimsiz111 halıyı bir iki kere daha yikmaniz lazım tüy birakmamasi için koltuk için de ortu kulanabilirsinis
NatashaRomanoff isimsiz111 evlenirken eşyalarımı alacakken görümcem arayıp duruyodu ille de tay tüyü al çok iyi oluyo cart curt diye bende eşya bakarken özellikle sordum satış danışmanına bu tay tüyünün özelliği nedir diye o zaman demişti kumaşı sıkıdır tok durur ama çok toz tutar diye o zaman almamıştım
karpuzlusakiz Koltuklarınızı değiştirmek 😂 benim de öyle malesef çok pişmanım örtü koyabilirsiniz başka bir çözüm olacağınız sanmıyorum