Bir-prens-annesiii sibel39 ben yeni aldım ama kullanma kılavuzunda emziren anneler kullanamaz yazıyor kaldırdım o yüzden
Bir-prens-annesiii sibel39 hiç bilmiyorum oğlumun kontrolüne gittiğimde doktora sorucam eğer doktor da yok derse emzirme süreci bitene kadar kullanmicam ama makinayı kontrol ettim geldiğinde kuzenimin kolunda denedim çalışıyordu 🌸
sibel39 Bir-prens-annesiii tahminimce hormonlardan dolayı olabilir ama ben kullanılamaz 5 aylik oğlum var
Bir-prens-annesiii sibel39 benim de tahminimce lazer ışınından kaynaklı kullanılamaz gibime geldi ama doktora sorucam öyle hareket edicem
ElifZynep54 Ben emziriyorum baya araştırdım bu konuyu bebekler 6 aya girdikten sonra kullanilabiliyormus
Bir-prens-annesiii ElifZynep54 doktora sordunuz mu peki araştırdığınız zamanlarda ben direk doktora sorayım diye düşündüm
sibel39 Merhaba,4 aylık bebeğim var, emzirirken epilasyon yaptırabilir miyim? Merhabalar, emzirme döneminde lazer epilasyon yaptırmanızın bir sakıncası yoktur. Lazer ışını süte geçmez ve kana karışmaz.internette böyle yaziyo